KIN 182* Fehér Kozmikus Szél* 03.01

182-ik-13A Kozmikus Széllel mondunk búcsút a Fehér Kutya Hullámvarázsnak. A Szél a szellemivel való kapcsolat, a kommunikáció képviselője, vagyis a sugallatok nagymestere. Egy hullámvarázs utolsó napja (Kozmikus tónus), mindig segít lezárni az adott ciklus energetikáját azáltal, hogy segít szembenéznünk és elfogadnunk az elmúlt napok történéseit. E két energiának köszönhetően ma hirtelen fellépő változások, rendkívül tiszta megérzések, sugallatok érkezhetnek életünkbe. Csendesedjünk el és legyünk nyitottak eme változásokra, üzenetekre.

Használjuk ki a mai napot és picit helyezkedjünk a megfigyelő állapotába. A Kozmikus Kutya napja tökéletes pontot tenni egy-egy vita, vagy nézeteltérés végére, elengedni a régi sérelemket. A Kutya hullámvarázsban fura ilyet még csak leírni is, de ne vigyünk a mai napba túl sok érzelmet. Tartózkodjunk a drámáktól és az ítélkezéstől! Figyeljünk mondandóinkra, ne csupán a tartalomra, de a mögöttes jelentésekre, és a motivációira is. Ügyeljünk rá, hogy ma (is) gondolatainkat, szavainkat csakis az őszinte, tiszta és egyenes szándék vezesse. Ne feledjük, hogy szavainknak teremtő ereje van.

Engedjük leülepedni az elmúlt napok eseményeit, hogy a tegnap felismert tanulságokat könnyebben beépíthessük mindennapjainkba. Minden mást, ami már érvényét vesztette, hagyjunk menni, hogy a holnap induló Kék Éjszaka Hullámvarázsba tiszta lappal léphessünk. Hozzuk egyensúlyba szívünk, lelkünk és elménk hangját, hogy eljuthasson hozzánk a szellemi inspiráció, mely átvezet bennünket egy új ciklusba.

Mantra: 
Kitartok, hogy kommunikáljak
Túlhaladva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.