KIN 183* Kék Mágneses Éjszaka* 03.02

183-akbal-1Az egyik legértékesebb, legmélyebb Hullámvarázs veszi ma kezdetét, mely személyiségfejlődésünkhöz -úgy vélem- elengedhetetlen. Ha jól használjuk energiáit, félelem és szorongás helyett bőséget és nyugalmat hozhat a következő 13 nap! Kék Éjszaka elhozza számunkra az Álom-időt, mely hatalmas lehetőségeket rejteget. Ez az a mező, ahol a lehetőség, a múlt és a jövő ugyanabban a mátrixban, a jelen pillanatban van jelen. Ha tudatos álmodóvá válunk, képesek leszünk szó szerint új valóságunk megteremtésében segíteni, és egyben a megszülető nagyobb álomhoz is hozzájárulni… Vagyis ez a „beteljesítő jóslatok (álmok)” időszaka! A Kék Éjszaka, a Tudatalatti őrzője, így érdemes ebben az időszakban jobban odafigyelnünk álmaink szimbológiájára.

A következő 13 napot a Kék Éjszaka minősége szövi át, elmélyítve a Kutyában elindított „ön-elismerési” folyamatot. Ebben az időszakban mély önismereti túrát teszünk Lelkünk eldugott bugyraiba, felismerve félelmeink, aggályaink mögött rejlő lehetőségeket. Tegyük mindezt ítélkezés és önostorozás nélkül!
Születésünkkor határozott céllal feladattal érkeztünk e világba, ám azután, ahogy az évek telnek, ez megkopik, vagy „kinevelődik” belőlünk. Folyamatosan érnek bennünket különböző impulzusok, melyekre –elfeledett értékeink és képességeink miatt-  úgy érezzük, hogy még nem álltunk készen. Ezek egy részét félelemként, kételyként azonosítottuk és mélyen a tudatalattinkba száműzzük. A felnőtté válás folyamataként egy idő után már nem elégszünk meg a hétköznapok rutinjával, és akár boldogok vagyunk akár nem akkori helyzetünkkel megjelenik egyfajta hiány-érzet… „Valami nem jó..”; „mintha nem az utamat járnám!” „valami hiányzik!”. Ilyenkor jó esetben magunktól kezdünk el keresni; a spiritualitás felé fordulunk, jó esteben rálépünk az önismeret útjára. Ez mindenkinél máskor érkezik el, van aki magától keresi a Lelki éhségének okát, van akit valamiyen külső trauma – baleset, betegség, veszteség, halál közeli élmény – „lök” ugyan ebbe az irányba. A lényegen nem változtat: Meg szeretnénk érteni, meg szeretnénk ismerni azt a halhatatlan Lelket, mely bennünk él, mely eddig is csendben duruzsolt fülünkbe, csak túl elfoglaltak voltunk ahhoz, hogy meg is halljuk szavát. Elérkezett az ideje, hogy elkezdjük felkutatni a hang forrását.

A Kutya hullámvarázsban megdolgoztuk a múlt eseményeit, elkezdtük Önmagunkat saját falkavezérünknek kikiáltani és felerősítettük Önértékelésünket is. Most a Kék Éjszakában már elég erősek vagyunk ahhoz, hogy kicsit mélyebre utazzunk Lelkünk szentélyébe, hogy felfedezzük az ott megbúvó bőséget.

Feladatok az Éjszaka Hullámvarázshoz:

  • Figyeljük meg, mit üzennek álmaink: óracsörgés után tudatosan térjünk vissza az álomba, és koncentráljunk álom-folyamatunkra. Amikor felébredünk, mondjuk diktafonra, vagy írjuk le álmunkat.
  • Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Teszik ezt mindaddig, míg meg nem oldjuk, fel nem dolgozzuk, és/vagy éppen nem integráljuk be őket.
  • Kérjünk vezettetést, hogy megértsük az álmunkat. Gyakran a legutolsó kép a kulcs, ami utat mutat.
  • Nézzünk szembe a nehézségekkel, a félelmekkel és a szorongást generáló helyzetekkel! Lépjünk túl növekedésünk határain és engedjük el a belénk nevelt mintákat, hiedelmeket, félelmeket! Csakis ezek hozhatják meg számunkra azokat az új meglátásokat, tudást és készségeket, amelyek által kiteljesedhetünk.

Mantra: 
Egyesítek, hogy álmodjak,
Vonzva az intuíciót.
Lepecsételem a bőség bevitelét,
A cél mágneses tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.