KIN 181* Vörös Kristályos Sárkány* 02.28        

181-imix-12A Kutya hullámvarázsban a múlt feldolgozását az Önelfogadás és az Önszeretet elsajátításán keresztül értük el. És bár mindig van és lesz is mit feldolgozni múltunkból (hisz mindig csak annyit ismerünk fel amennyire készen állunk), ma az eddigieket mintegy összefoglalva, a Kristályos tónus megláttatja velünk hová is jutottunk el általa. Új, frissített kiadású 2.0-ás önmagunkhoz. Mindehhez ma Vörös Sárkány társul, mely Ősanyai minőségével biztosítja számunkra a szükséges érzelmi védőhálót, elősegítve az új kezdeteket.

A 8. hónapunk, melyet a Sárga Önálló Nap minősége kódolt, lassan a véget ér. Ebben a 28 napban az Önérvényesítés, a kiteljesedés és stabilitásban való növekedés volt a feladat és ha még ez az ellentét nem lenne elég, a Fehér Kutya Hullámvarázs hozta mindennek a kihívás minőségét az önértékelési problémáival, a múlt sérüléseivel. Szóval, ha az elmúlt 12 nap nem segítette elő Önérvényesítésünket, ne csüggedjünk! Váljunk nyitottá a ma érkező felismerésekre, AHA élményekre és bátran csapkodjuk a homlokunkat. Önostorozás helyett, miután felismertük az okokat, máris kezdjük el akár leírni, de legalábbis tervet készíteni arra, hogyan is dolgozzuk fel ezen információkat, hogyan emelkedjünk mindezen felül! Ehhez hathatós segítséget a holnapután érkező Kék Éjszaka Hullámvarázs fog biztosítani.

A Kutya Hullámvarázsban megjelenő Sárkány minősége tehát segít, hogy közelebb kerüljük, újonnan felfedezett Énünkhöz. Forduljunk ma magunk felé szeretettel és nyíltsággal. Gyakoroljuk az önérvényesítés és a feltételnélküliség érzését. Barátkozzunk vele, érezzük, ahogy egyre magabiztosabban hordozzuk új énünket.

Mantra: 
Szentelek, hogy tápláljak
Egyetemessé téve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet  nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.