KIN 180* Sárga Spektrális Nap* 02.27

E180-ahau-11gy Hullámvarázs 11 napja mindig a hullám jegyének kihívás energiája, mely segítségével megkezdődik az adott téma felbomlása, elengedése. Ez egy fajta felszabadulás érzést is magával hoz olyat, melyet a feladataink végeztével szoktunk érezni. A Kutya Hullámvarázs 11. napján a Sárga Spektrális Nap teszi látogatását, mely arra bíztat, hogy vállaljuk fel megújult énünket és engedjük el a régi berögzült mintákat.

A Sárga Nap az elfogadás, a türelem és a feltétel nélküliség képviselője. Ez hát a mai nap feladata. Elfogadni a változást, türelemmel lenni új énünk felé és megosztani tapasztalatainkat és önmagunkat környezetünkkel. A feltételnélküliség ítéletmentességet, korlátok és elvárások nélküliséget jelent. A Nap emlékeztet arra, hogy ez a feltétel nélküli szeretet, az eredeti létállapotunk és -bár jelenlegi világunk fényévekre van még ettől,- nekünk kötelességünk megtenni a magunk részét ahhoz, hogy eljuthassunk oda. Ahogy Ghandi is mondta: „Légy magad az a változás amit a Világban látni szeretnél!” A célhoz vezető út mindig egy első lépéssel kezdődik! Váljunk hát saját Napunkká és ragyogjuk ma be környezetünket! Nem baj, ha ezzel néha árnyékot vetünk. Az árnyék (ahogy árnyrészeink is) nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megtapasztalhassuk a Fényt, vagyis Igaz Valónkat! Ebben rejlik a Kutya hullámvarázs tanítása.

Forduljunk hát magunk felé szeretettel és elfogadással. Bátran nyíljunk meg és engedjük el a Tökéletesség illúzióját! Ahogy szembe nézünk árnyrészeinkkel és beintegráljuk őket, óriási tehertől szabadulhatunk meg. Így nyerhetjük vissza, leszakadt én-részeinket. Ne ítélkezzünk se Önmagunk, sem pedig mások felett! „Szeretlek és Elfogadlak Téged olyannak amilyen vagy!”
Legyen szép NAP-od!

Mantra: 
Tökéletesítek, hogy megvilágítsak
Előállítva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
Az elengedés spektrális tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Engedd el, add át és tiszteld, emberséggel és elfogadással.

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.