KIN 179* Kék Planetáris Vihar* 02.26

179-cauac-10A Planetáris Viharral ma kiteljesedik a Fehér Kutya hullámvarázsa és megkezdődik az átalakulás, a régi leválása, az új értékeink beintegrálása. A Vihar tisztító erejével ma útjára bocsájthatjuk mindazokat a régi tulajdonságainkat, gondolati-, vagy viselkedési mintánkat melyekre immáron nincs szükségünk, melyek gátolják önmagunk kiteljesedését.

Az elmúlt tíz napban az érzelmeink és a múlt feldolgozása volt a téma. Felszínre kerülhettek olyan régi témák, emberek, érzelmek, melyeket mélyen elfojtottunk magunkban. Lehet azt hittük, hogy ezeket már régen feldolgoztuk, meggyászoltuk elengedtük, vagy túlléptünk rajtuk. Hagyjuk, hogy ezeket felkavaró érzéseket ma a Vihar, tomboló, tisztító ereje magával ragadja, és a helyét valami Új vehesse át. Engedjünk el ma mindent, ami eddig felszínre került… higgyük el maradt még ott épp elég. Igen ez lehet, hogy fájdalmas folyamat lesz, de törekedjünk arra, hogy csak az maradjon meg bennünk, és környezetünkben, ami tükrözi valódi Énünket. Alakuljunk át azzá, akik valójában vagyunk. Tegyük lehetővé az Elengedést, hogy helyére friss és új energiák, tapasztalások, élmények érkezhessenek.

Törekedjünk a belső stabilitásunkra. A Vihar energiái támogatnak minket abban, hogy feloldjuk azokat a korlátokat, akadályokat, melyek meggátolnak minket abban, hogy kiteljesedjünk, hogy megéljük mindazt, ami a szívünkben lakozik.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy katalizáljak
Előállítva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a beteljesülés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.

Meditáció: 
Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.