KIN 134* Fehér Önálló Varázsló* 01.12* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 134
Helga Brunner *Kin 134

A Kék Majom kissé hebrencs és zsizsegő energiáiba, ma az Önálló Varázsló minősége hoz egy kis megnyugvást és stabilitást. Kapcsolódjunk össze belső szellemi vezetőnkkel, hogy az elmúlt napokban felmerülő kérdéseinkre, kétségeinkre ma választ kaphassunk. Az elmúlt napok alaposan felrázták az eddig biztosnak hit alapjainkat, hogy megmutassák hogyan is néz ki mindez egy másik nézőpontból.

Belső vezetőnkhöz legkönnyebben az elménk és szívünk összehangolt útján juthatunk el. Ehhez hathatós segítséget nyújt a mai nap vezető ereje, a Fehér Kutya, mely feltétel nélküli szeretetével megerősíti önmagunkba vetett hitünket.
Legyünk határozottak, kitartóak, és ne várjunk külső visszaigazolásra, megerősítésre. A Varázsló napjain mindig előkerül az személyi erő és irányítási vágy témái. Az elmúlt napok után, nem is csoda, hogy elbizonytalanodtunk és kétségbeesésünkben ilyenkor szinte bárhonnan, bárkitől is elfogadunk válaszokat, de az nem a Mi utunk. Elérkezett a felelősségvállalás ideje, hisz senki sem tudja biztosan azt, hogy Nekünk mire van szükségünk a boldoguláshoz! Szedjük össze megtépázott önbecsülésünket. Szeressük és fogadjuk el önmagunkat hibáinkkal és ballépéseinkkel együtt, hisz ezekre is szükség volt ahhoz, hogy most itt legyünk! Legyünk őszinték és igazak önmagunkhoz és környezetünkhöz is! Hallgassunk az egyre erősödő belső hangunkra, mely arra bíztat, hogy higgyünk és ne adjuk fel vágyainkat! Meditációban kapcsolódjunk össze önmagunkkal és biztosítsuk belső gyermekünket arról, hogy biztonságban és szeretetben van. Ugyanis igazi erőt, és stabilitást csakis önmagunkból meríthetünk, melynek alapja az Önelfogadás és Hit! Minden megtalálható bennünk, ami terveink megvalósításához szükséges! Adjunk ma teret és időt arra, hogy kibontakozhasson előttünk az út. Ne siettessünk semmit. Hagyjuk, hogy minden a maga idejében és módján tárja fel előttünk igazságát, hogy a nap végére tisztán láthassunk. Ekkor, már ismerve az utat és kihívásait, elkezdhetjük megtervezni a következő lépéseinket.

Mantra: 
Meghatározok, hogy varázsoljak
Megszabva a befogadó készséget
Lepecsételem az időtlenség kimenetét
A forma önálló tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra: 
Bal kézzel formálj kelyhet a szíved alatt, amíg a jobb kezedet erőteljesen kinyújtod egyenesen a fejed fölé, majd engedd le jobb kezedet a bal kézhez, hogy a szívnél egyesülve csatlakozzanak az isteni akarathoz.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Varázslók álomkabátjából szőtt szellemvitorla, repíts engem a galaktikus tengeren. Áramolj a nap áramlataival; mindig szabad vagy!”

Megerősítés: 
„Szívem megismerésével természetes módon csatlakozom az Isteni Akarathoz.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.