KIN 133* Vörös Elektromos Égenjáró* 01.11* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 133Túljutottunk a Tzolkin legintenzívebb időszakának felén! Ahogy egyre mélyebbre haladtunk a MAG napok energiáiban, egyre feszültebbekké váltunk. Teljesen érthető, hogy most már inkább visszavonulnánk a sebeinket nyalogatva barlangunkba, de nem adhatjuk fel! Most már lassan, de biztosan, elkezd enyhül ez a feszítés. Első lépésként ma például -a Kék Majom Hullámvarázs harmadik napján,- a Vörös Égenjáró igyekszik kimozdítani bennünket ebből a begubózott állapotból.

Kíváncsi és tettre kész energiái ma kicsalogatnak bennünket komfortzónánkból, arra ösztönözve, hogy felfedezzük azokat az új lehetőségeket, melyeket az elmúlt napok tártak elénk. Az Égenjáró ma egy kicsit a határainkat is feszegeti, vajon meddig vagyunk hajlandóak elmenni ezen új felismerések mentén? Vajon ki merünk lépni a komfort zónánkból azért, hogy valami új minőség, új lehetőség beléphessen életünkbe, vagy teret engedve belső félelmeinknek, inkább maradunk külső szemlélői az eseményeknek? Használjuk ki a mai nap nyújtotta lehetőséget arra, hogy megálljunk picit és feltöltekezzünk az Égenjáró nyújtotta erővel és kitartással. Tudatosítsuk, hogy belső várunkba bármikor visszatérhetünk feltöltődni, itt biztonságra lelhetünk. Váljunk nyitottá a beérkező energiákra és a velük érkező ötletekre, gondolatokra. Vegyük számba a rendelkezésre álló lehetőségeinket és hozzuk ki belőlük a tőlünk telhető legjobbat. Szedjük össze bátorságunkat és ahelyett, hogy visszahúzódnánk a biztosnak hit kuckóinkba, lépjünk ki az ismeretlenbe, hogy begyűjthessük az ott ránk váró győzelmeket, ajándékokat. Ne feledjük, hogy a legtöbb jó dolog és legfőképpen a fejlődésünk, csakis a komfortzónánkat átlépve, megugorva érhető el!

Mantra:
Aktiválok, hogy felderítsek
Megkötve az éberséget
Lepecsételem a tér kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
Karjaidat tartsd oldalt a törzsed mellett kissé felfelé emelve; emeld fel karjaidat fejed fölé, a tenyerek legyenek egymástól néhány centi távolságra, így formálod meg a pilléreket; ezután a fejtől a szívig mozgasd fel és le a karokat, mintha egy energiaoszlop képződne benned és belőled.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Zúgó harang vagyok. Ha egyszer megkongattak, nem hallgathatok. Ragyogja be a szeretet fénye, ami én magam vagyok, mindazoknak az életét, akiket megérintek, és tartson örökké a javak betakarítása.”

Megerősítés: 
„A láthatatlan templom pillére vagyok, mely a mennyországot hozza le a Földre.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.