KIN 135* Kék Felhangos Sas* 01.13* MAG nap

Helga Brunner * www.shamya.at * Kin 135A Kék Majom Hullámvarázs első fordulópontjához értünk. A felhangos tónusú napon a cél elérésének megalapozása véget ér, elindul a valódi cselekvés, hogy be tudjon épülni életünkbe a kívánt minőség. El kell indulnunk az úton, melyet az elmúlt napokban fedeztünk fel. Mindehhez ma a Kék Sas minősége tárul, mely megerősíti hitunket a célban és önmagunkban.

A Kék Majom spontán és játékos energiáihoz ma a Felhangos Sas ad szárnyakat, hogy kiszakítva az adott helyzetből eltávolodhassunk, és új erőre kaphassunk. A sas napján belső látnokunk fejlődésére, a „harmadik szemünkre” koncentráljunk. Ébresszük fel belső látomásainkat. Hallgassunk az ösztöneinkre, és előérzeteink szerint cselekedjünk. Higgyünk önmagunkban, álmainkban és vízióinkban. Mind a Majom, mind a Sas minősége egy másfajta nézőpontot követel meg, mint amilyent általában megszoktunk. Míg a Majom eszköze kissé erőszakos, néha akár arrogáns, addig a Sas minősége erős, méltóságteljes és könnyed egyszerre. Így ma egy kicsit fellélegezhetünk és kifújhatjuk a fáradt gőzt. Ha mindezzel végeztünk, a mai nap az erőgyűjtésé. Az elmúlt napok tapasztalatai alapján írjuk össze erőforrásainkat, erősségeinket és a szükséges képességeinket célunk eléréséhez. Merítsünk ebből erőt, hogy holnap elindíthassuk az összpontosított célirányos cselekvést. Használjuk a Sas minőségeit, hogy a kihívásokon felülemelkedve, megláthassuk a Majom hozta tanításokat, miérteket és az ott lapuló értékeket. Használjuk ezt, mint motiváció, hogy lendületet vehessünk. Engedjük szabadon szárnyalni képzeletünket, engedjük meg magunknak, hogy most csak MI legyünk, hogy ezt a pár napot valóban a fejlődésünk érdekében, Önmagunkra szánjuk! Maradjunk nyitottak és tiszta szívűek, hagyatkozzunk megérzéseinkre és engedjük, hogy ez a nap új távlatokat nyithasson meg előttünk. Ne veszítsünk lelkesedésünkből és humorunkból, mert még hosszú út előtt állunk. Tartsunk ki és bízzunk! Higgyük el, megéri a befektetett energia.

Mantra:
Megerősítek, hogy teremtsek,
Irányítva az elmét
Lepecsételem a látomás kimenetét
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a bőség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés:
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.