KIN 132* Sárga Lunáris Ember* 01.10* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 132A mai nappal kezdetét veszi Mag évünk 7. hónapja, mely a Ráhangolódás Rezonáns Majom Hava (jan.10-febr.10). A Következő 28 napban, -ahogy a Rezonáns tónusnál már megszokhattuk- valami drámai fordulat várható, valami összeomlik, megszűnik, felbomlik. Azonban ha megtanuljuk elfogadni ezt a valóságot és benne önmagunkat, közvetlen kapcsolódhatunk a Mindenség energiáihoz, mely mint Forrás, feltölt bennünket friss életerővel és lelkesedéssel. Ehhez most tökéletes alkalmat biztosít Kék Majom Hullámvarázs, melynek ereje abban rejlik, hogy nem veszi túl komolyan az életet. A létezés könnyedségét, játékosságát hirdeti, miközben más megvilágításba helyezi az eseményeket, ezáltal gyógyítja Belső gyermekünket. Ebben az időszakban mozduljunk ki otthonunk melegéből, vegyük észre az élet adta lehetőségeket, játszunk, nevessünk, utazzunk, vagy csak találkozzunk többet barátainkkal. Fontos a könnyed kapcsolódás belső gyermekünkkel.

Sárga Lunáris Ember: Az egy(ség)ből kilépve megszületik a kettőség, a másik a Te, vagyis minden, ami nem én vagyok. Amíg tegnap elmerültünk a tervezés mámorító lelkesedésében, addig a 2. nap a felszínre hozza mindezek kihívását, ellenpólusát. A Sárga Emberrel társulva, -mely a bőségszarú, a bőség minőségét hordozza,- a mai nap arra szólít fel, hogy nézzünk szembe a kihívásban, a dualitásban rejlő tükörképpel.  Lássuk meg, mi az, ami még hiányzik belőlünk a teljességhez. A pohár félig tele, vagy félig üres dilemma.. Ma kivételesen nézzük meg, hogy ha a poharunk „üres” akkor vajon mi az, ami ezt kiváltotta? Ahhoz ugyanis, hogy túljussunk rajta előbb meg kell ismernünk az akadályozó, vagy hátráltató tényezőket. Az Ember mindezek mellett a szabad akarat kérdéskörét is feszegeti. Arra kér, hogy döntsünk. Döntsünk úgy, hogy elengedve a kontrolt az irányítást megengedjünk magunknak, hogy kivételesen ne tudjunk, hogy kiürüljünk. Így teret engedhetünk a Mindenség és a MAG napok  energiáinak. hogy beáramolhassanak. Nem mindig úgy van jó, ahogyan azt mi elterveztük és ez különösen igaz a Majom hullámvarázsban. Fogadjuk nyitott szívvel szétszakadásainkat, hogy majd a Hullám során begyógyíthassuk ezeket a sebeket. Még 9 nap van hátra a MAG napok nehéz, de áldásos sorából, használjuk ki jól! Előfordulhat, hogy ma az érzelmi és gondolati világunk két külön irányba húz, és nem tudjuk melyiket is kövessük. Engedjük el!

Használjuk a Majom könnyedségét és játékosságát, ezáltal képesek leszünk eltávolodni a feszültségtől és más szemmel nézni az adott helyzetre. Lazuljunk el és engedjük, hogy ez a játékos könnyedség támogassa a mai Sárga Ember energiáit, mely így képes lesz felülírni az eddig rosszul működő mentális mintákat és a tudatalattinkban tárolódott hiány-mintákat. Tegyük fel magunknak a kérdést: vajon mi az, ami az öröm és beteljesülés érzetét hozza el számunkra? Engedjük meg magunknak, hogy ma ezzel foglalkozhassunk és törekedjünk arra, hogy saját „kelyhünket” is feltöltsük. Szükségünk lesz rá, ebben az egyre erősödő energiákkal teli napokban. Engedjünk ma utat a beérkező MAG nap energiáinak, nyissuk meg szívünket, hogy elvárások és hiányok nélkül beléphessen életünkbe a Szellem ereje.

Mantra:
Polarizálok, hogy befolyásoljak
Stabilizálva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A kihívás Lunáris tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés: 
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.