KIN 131* Kék Mágneses Majom* 01.09* MAG nap

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 131A hatodik hónapunk utolsó napja, egy új Hullámvarázs kezdete. A Tzolkin csúcspontján átlendülve, még mindig igen erőteljes és tiszta energiák áramolnak be, de innentől, érezhetően könnyebb lesz a levezetés. Kezdetnek máris itt van a Kék Majom Hullámvarázsa, aki ugyan nem válogat az eszközökben, ha nézőpontváltásra szeretne minket rávenni, de ugyanakkor gyógyírt hoz az elmúlt időszakban felszaggatott sebeinkre.

A következő 13 nap az alkalmazkodó képességünket és pozitív szemléletünket teszi próbára, de mint a mesékben, a megpróbáltatások után elnyerjük méltó jutalmunkat. Szóval a Majom Hullámvarázs a feje tetejére forgatja a már amúgy is kissé megviseltes életünket, hogy megszabadítson a még beragadt dolgainktól/ sérüléseinktől/ mintáinktól, ami bekorlátozza látóterünket. És ha már úgyis a feje tetején áll a világunk, érdemes lenyugodni és kicsit körülnézni, megvizsgálni jelen helyzetünket ebből a nézőpontból is! Vagyis most különösen igaz az a mondás, hogy minden okkal történik, nincsenek véletlenek… A következő napok eseményei tanítanak, terelgetnek, figyelmeztetnek, csak megfelelő hozzáállásra van szükség és ez a gyermeki ártatlanság állapota: őszinte, jó szándékú, könnyed, játékos, spontán. Ezt az 5 minőséget gyakoroljuk és használjuk konfliktusok, vagy nehézségek esetén, hogy átlendülhessünk rajtuk. A Kék Majom arra bátorít, hogy éljük meg érzelmeinket a maguk teljességében, éljük meg álmainkat, látomásainkat, ahol minden szent, és éppen ezért természetéből adódóan humoros és örömteli. Valósítsuk meg álmainkat! Most van itt a megfelelő pillanat, hisz még pont 10 napig élvezhetjük a MAG napok áldásos támogatását!

Hogyan tudjuk meggyógyítani belső gyermekünket? Az idő kerekét visszafordítani nem lehet. Mi magunknak kell megadni azt a szeretetet/ elismerést /odafigyelést/stb., ami elmaradt valahol az úton. Keressük meg, mi az, ami igazán örömet okoz nekünk. Keressünk olyan munkát, ami támogatja érzékenységünket, és mély megelégedettséget kelt bennünk. Legyünk egyszerűek: szeressünk, játsszunk, táncoljunk, rajzoljunk, színezzünk, énekeljünk. Ezek mind az isteni gyermek tevékenységei – mindenkiben segítik a mágikus gyermek önkifejezését. Tudatosan teremtsünk időt az örömteli szabadságra és a játék varázslatára!

Mantra: 
Egyesítek a játék érdekében
Vonzva a káprázatot
Lepecsételem a mágia hasznosítását
A cél mágneses tónusával
Engem önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.”

Megerősítés: 
„Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.