KIN 117* Vörös Kozmikus Föld* 12.26

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 117Elérkeztünk a Vörös Kígyó Hullámvarázs utolsó napjához. Az elmúlt 13 napban, feltöltődtünk életerővel, lelkesedéssel elindítottuk egy folyamatot mely a testünk visszajelzésein alapul. Feladatunk volt a megtisztulás, blokkok kioldása. Ha mindebben aktívan részt vettünk és nem csupán „elszenvedtük” most fáradtan ugyan, de elégedetten pihenhetünk meg, hogy a holnap induló Tükör Hullámvarázsban megkezdhessük az információgyűjtést.

A Föld magában hordozza a Kozmikus bölcsességet, az összpontosult erőt és biztonságot. Visszairányít bennünket a jelen pillanatába, elősegítve az ítéletmentességet. A mai nap fókusza tehát a Jelenen van, az itt és most-ban. Ma mindazt, amit eddig tanultunk, leföldelhetjük, beépíthetjük mindennapjainkba, hogy később, ha bármikor szükségünk van rá, elővehessük testi „tárhelyünkből”, emlékeinkből. Mindemellett ahogy azt Föld napokon már megszokhattuk, ma fontos útmutatókat kapunk a jövőre nézve. Fontos, hogy a jeleket, ne akarjuk mindenáron megérteni, elemezni. Adjunk nekik teret és időt nekik a kibontakozásra. Tudatosítsuk jelenlétüket, de ne akarjuk irányítani az eseményeket. Ma kifejezetten él a kevesebb néha több mondás. Ezzel meg is alapozzuk a holnap induló Fehér Tükör hullámvarázs témáitJárjunk ma nyitott szemmel és lássuk meg a mindennapi csodákat az életünkben!

A mai nap energiáit nagyban elősegíthetjük, például a Földanyánk felé mutatott hálával. Adjunk vissza egy kicsit a természetnek és dolgozunk a négy elem (föld, víz, tűz, levegő) valamelyikével. Kertészkedjünk, kiránduljunk, és közben ügyeljünk erdeink/környezetünk tisztaságára. Tudatosan kapcsolódjunk össze Gaiaval –a Földanyácskával- és küldjünk felé szeretetet és hálát, amiért ilyen hősiesen állja értünk a küzdelmet.

Mantra:
Kitartok, hogy fejlődjek,
Túlhaladva az egyidejűséget.
Lepecsételem a navigáció mátrixát,
A jelenlét kozmikus tónusával.
Engem a születés ereje vezet utamon.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a korona csakráig mozognak, majd vissza a szív csakrához (ismételd háromszor).
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés:
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.