KIN 116* Sárga Kristályos Harcos* 12.25

116-cib-12A Kristályos Harcos minőségével ma végre kicsit fellélegezhetünk, nem csak azért, mert tegnap leváltunk a Kígyó hullámvarázs témájáról, hanem azért is, mert most 5 napig felszabadultunk a GAP napok intenzitása alól. A tegnap véget érő 10 napos GAP nap sorozat, egyfajta rávezető volt a lényegre, a 20 egymást követő MAG napra. Használjuk ki a következő napokat arra, hogy rendezzük gondolatainkat, életünket, töltekezünk és felkészülünk a MAG napok tiszta energiáira.

Ma a Kristályos Harcos napja teszi nálunk látogatását, rávilágítva a Kígyó Hullámvarázs tanulságaira, hogy felerősítse belső tudásunkba vetett bizalmunkat.  A Harcos minősége a felelősségvállalásról, a testtudatosság és a szellemi út összehangolásáról szól. Kulcs szavai: bátorság, bizalom és intelligencia.  Csakis így erősíthetjük fel belső hangunkat, mely utunkon tovább vezet. A Kristályos tónusnak köszönhetően ma körvonalazódnak az elmúlt napok miértjei és hogyanjai. Összegezzük az elmúlt hullámvarázs tanulságait és ezek alapján megfogalmazhatjuk a kérdést jövőnket illetően. Legtöbbször egy jó kérdés megfogalmazásakor, már meg is érkezik a válasz, hisz mindez bennünk van. Bízzunk belső hangunkban -hisz ez a képesség mindenkiben jelen van!- és a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. Gyakoroljunk és meditáljunk, így tudjuk megerősíteni kapcsolatunkat a Szellemmel. Ha erős érzelmeink elragadnak, hangoljuk rá magunkat a Szellemre, mely visszavezet a kozmikus tudásba vetett bizalomhoz. Gondoljuk végig, milyen új dolgokat fedeztünk fel önmagunkban? Mely területen éreztük, hogy feloldottuk blokkjainkat és hogy azok vajon honnan eredtek? Hol szunnyad még mindig az erőnk, és hol engedjük, hogy életenergiánk csökkenjen? Melyek azok a területek, ahová bátran és szenvedélyesen bele merjük magunkat engedni? Mit súgnak ösztöneink, merre haladjunk tovább? Táplálkozva a Harcos bátorságából, tudatosan nézzünk szembe ezen válaszokkal, ezáltal felszabadítva azon energiákat, melyeket eddig arra fordítottunk, hogy félelmeinket, kétségeinket elnyomjuk. Vegyük észre hogy ezen félelmek alapja hamis, csak a mi egykori „énünknek” tűntek igaznak; és azáltal hogy folyamatosan változunk, fejlődünk ezek egyre elhalványodnak, majd megszűntek. Ezzel máris megkezdjük a felkészülést a 2 nap múlva induló Fehér Tükör hullámvarázsra.

Mantra:
Szentelek, hogy kérdezzek,
Egyetemessé téve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét,
Az együttműködés kristályos tónusával.
Engem az elegancia ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.

Megerősítés:
Felveszem személyi erőm botját.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.