KIN 118* Fehér Mágneses Tükör* 12.27

Helga Brunner * www.shamaya.at * Kin 118A Mágneses Tükör Hullámvarázs a Tisztánlátás energiáit hordozza és mint ilyen, igen aktív és olykor felkavaró 13 napban lesz részünk. A dolgok néha nem azok, mint aminek először tűnnek. Ez a 13 nap rávilágít az illúziókra és a még homályos foltokra életünkbe, hogy kaphassunk egy tisztább képet, honnan hová jutottunk. Tökéletes időszak ez egy év-összegzőre, ugyanis a Fehér Tükör minősége nem csupán a MAG napok energiáiba vezet majd be bennünket, de a 2022-es Újévünkbe is (már ami a Gergely naptárt illeti).

A Mágneses Tükörrel ma egy új és igen erős ciklus veszi kezdetét, mely a szembesítésről, az illúziók leválasztásáról, vagyis a tisztán látásról szól. A mai napon mintegy mágnes vonzzuk be a témákat, amivel dolgunk van. Amikor ma valami, vagy valaki kibillent lelki egyensúlyunkból, tudatosan figyeljük meg önmagunkat, viselkedésünket, reakciónkat, hogy vajon a kiváltó ok hol található meg életünkben. Mindenkinek megvan a maga Igazsága, mely eddigi élettapasztalatain alapul. A kulcsszavak az elfogadás, a felismerés és a felelősségvállalás. Ahelyett, hogy elítélnénk magunkat azért, mert eddig nem láttuk, vagy, hogy nem vettük észre, fókuszunkat fordítsuk inkább az AHA élményekre, a megértésre és dolgozzunk ki erre egy tervet! Figyelmesen szűrjük meg a beérkező információkat, mert ebben az időszakban nem csupán mi kaphatunk tükröt, de mi is tarthatunk másoknak! Ez igen sok konfliktust és érzelmi kitörést okozhat környezetünkben (is!), hisz az energia mindenkire hat, hittől, spiritualitástól függetlenül.

Ez az időszak az ítélőképességünket edzi, formázza. Arra kér, hogy bírálat és ítélkezés helyett inkább nézzünk a tükör mögé. Ahogy szembe nézünk ezekkel az árnyékos területekkel, ha tiszteljük és áttranszformáljuk őket, akkor a tükrök illúziója, ablakokká alakul, mely új távlatokat nyit meg előttünk.

Mantra: 
Egyesítek, hogy visszatükrözzek
Vonzva a rendet
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra:
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Megerősítés:
Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.

Meditáció:
Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.

Hírdetés

Egy gondolat “KIN 118* Fehér Mágneses Tükör* 12.27” bejegyzéshez

  1. Érdekes gondolatok. Az év vége egyébként is erről szól:a szembesítésről, az illúziók leválasztásáról, vagyis a tisztán látásról. Ilyenkor tesszük a nagy fogadalmakat is, aztán ki tudja, mi lesz belőle.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.