KIN 61* Vörös Szoláris Sárkány * 10.31

061-imix-9A Vörös Égenjáró Hullámvarázs kilencedik napján a Szoláris Sárkány napja köszönt ránk, erősítve bennünk a bizalom és a biztonság érzését, melyre nagy szükségünk van a cél előtti utolsó hajrában. A mai nap felkészít bennünket az új kezdetekre, megújult énünkre. Elérkezett az aktív cselekvés ideje, hogy lépjünk fejlődésünk felé.

A tegnap leltárba vett értékeinket figyelembe véve, ma szánjunk időt és nézzünk rá arra, hogy melyek azok a dolgok, változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Adjuk át magunkat a mai nap kezdeményező energiáinak. Fogalmazzuk meg elsősorban Önmagunknak, hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak, hisz tudjuk, ahhoz, hogy adni tudjunk, előbb birtokában kell lennünk annak, amit adnánk.. Vagyis, ha mi kimerülünk, elapad a forrásunk. Erősítsük meg bizalmunkat a nagyobb mintában, hogy feltöltődhessünk. Csakúgy, mint az Égenjáró minőségénél, a Sárkány is az egyensúlyra figyelmeztet. Míg az Égenjáró a kifelé és befelé áramlást, a Sárkány a mások szolgálata és a magunkra fordított figyelmet szabályozza. Ma tehát elérkezett az ÉN-idő. Adjunk magunknak ma teret és időt, hogy kicsit megpihenjünk, kényeztessük magunkat és töltődjünk. Meditáljunk, sétáljunk egy nagyot a természetben, vagy csak burkolódzunk be egy puha takaróba és olvassunk a friss levegőn. Legyünk a szabadban élvezzük az Anyatermészet nyújtotta földeltséget és biztonságot, mely már annyira alap és természetes, hogy olykor meg is feledkezünk róla, holott ez az emberiség akkumulátora. Tudatosítsuk, hogy minden amire szükségünk van, az rendelkezésünkre áll, csak tennünk kell felé egy lépést, el kell indulnunk.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.