KIN 62* Fehér Planetáris Szél * 11.01

062-ik-10A Fehér Szél minőségét a Maják legtöbbször a Szellem tüzéhez, az Isteni sugallathoz, vagy épp a Kozmikus lélegzethez hasonlították. Mindenképp jelképezi a felsőbb erőkkel való összeköttetést és vezettetést. Ezeken a napokon érdemes megerősíteni a Szellemi összeköttetést, összpontosítani belső hangunkra és azt hittel és vakon követni.

A mindennapokban ez leginkább úgy jelenik meg életünkben, hogy kissé eltávolodunk lelkünktől, meginog a hitünk, vagyis magányosnak, netán kirekesztettnek érezzük magunkat. Ilyenkor érdemes a külső kommunikációkat visszafogni és a felszínes csevejek helyett, inkább belső monológot folytatnunk, megerősítést, mantrát vagy éppen imát mormolnunk. A lényeg az összpontosítás, és a tudatos légzés. Az Égenjáró hullámvarázsban a 10. napon megjelenő Fehér Szél minősége ma arra kér, hogy egy percre csendesedjünk el és összegezve az elmúlt napok tanításait, változtassuk meg magunkban mindazon ítélkezést, nézőpontot, melyhez eddig ragaszkodtunk. Az Égenjáró kalandozó energiái végre beértek és már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért! Bízzunk ebben az új szemléletben és önnön képességeinkben. Sokszor a Személyiség vágyai háttérbe szorítják a Szellem hangját, de az is előfordulhat hogy lelkünkben túl nagy a „hangzavar”. Ha ma azon kapjuk, hogy kissé „elveszettnek”, szétszórtnak, hebrencsnek érezzük magunkat, álljunk meg egy kicsit és végezzük el az alábbi egyszerű légzőgyakorlatot:

Húzzuk ki magunkat, karok a test mellett saját súlyuktól lógnak. Térd picit rogyaszt, medencét enyhén előre billentve álljunk stabilan. Fejtetővel az ég felé, farokcsonttal a Föld vasmagkristálya felé nyújtózkodjunk. Ha megtaláltuk a kényelmes pozíciót, egyenletes ütemre vegyünk egy mély lélegzetet, engedjük le mélyen a pocakunkba, majd ugyanarra az ütemre tartsuk bent, majd végül szintén ütemre fújjuk ki mind az utolsó szuszig. Ismételjük meg háromszor.

Akár légzéssel gyakorlattal, akár meditációval, a lényeg, hogy összpontosítsunk, térjünk vissza a jelen állapotába és kapcsolódjunk össze a Mindenség energiáival. Legyünk nyitottak és ítéletmentesek. Haladjunk az őszinteség és egyenesség ösvényén. Ma különösen fontos, hogy szavainkat, mondandóinkat őszintén és tiszta szívvel válogassuk meg! Ne feledjük a szavak teremtő erejét!

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.