KIN 60* Sárga Galaktikus Nap * 10.30

060-ahau-8Ma visszatér az önmagunkért való felelősségvállalás, a belső fény és az Egység témaköre, mely a Sárga Nap minősége. A Galaktikus tónusú napok mindig egyfajta visszajelzés részünkre, hogy megtanultuk-e az előző Hullámvarázs tanításait, vagy csak „éppen hogy átlavíroztunk rajta”. Nincs jó vagy rossz válasz, hisz a fejlődés mindenki saját egyéni ritmusában történik. Azonban ha emlékszünk a tanultakra, ma egy kicsit nagyobbat léphetünk előre.

Ma szó szerint Fény derül belsőnk igaz erejére, lássuk meg mi mindent sajátítottunk el az elmúlt időszakban és élvezzük ezt a megújulást a benne rejlő lehetőségeket. A Sárga Nap ma az elfogadásra, a toleranciára tanít bennünket úgy önmagunk, mint környezetünk felé. Előfordulhat, hogy ma kissé elbizonytalanodunk önmagunk, vagy célkitűzésünk valódiságában, vagyis megkérdőjeleződhet értékrendünk. Ne torpanjunk meg, erősítsük meg hitünket önmagunkban és az eddig tanultakban. NE feledjük, még a mesében is át kell esnie a főhősnek (legalább) egy próbatételen, mielőtt elnyeri méltó jutalmát. A 8-as szám (Galaktikus tónus) szám hozza el a legerősebb megvalósítási erőt, mely egyfajta átütőerő, és arra hivatott, hogy tovább vigyen minket az úton, amelyen elindultunk. A mai nap feladata, hogy összekapcsolódjunk környezetünkkel és ha kell, újra megteremtsük az egyensúlyt egyéni céljaink és mások szolgálata (egy nagyobb cél) között.

Elfogadás és önnön fényünk kiárasztása, a Sárga Nap alap feladata. Ám ez gyakran nem egyszerű feladat. Ez a nap arra kér, hogy fogadjuk el önmagunkat és környezetünket is hibáikkal együtt. Engedjük el az ítélkezést, a bírálást. Emlékezzünk rá, hogy ahol Fény van ott bizony meg kell jelenjen az Árnyék is, hiszen a Mindenségben rend és EGYség uralkodik. Ha az egyik erősödik, a másik is fog. A Legegyszerűbb ezzel mielőbb tisztában lenni és nem küzdeni ellene. A tagadás az ellenkezés csak szítja a belső nézeteltérést. Ám ha felvértezzük magunkat az Égenjáró nyújtotta bátorsággal és szembe néznünk árnyékainkkal és ezeket beintegráljuk életünkbe, megszabadulhatunk az elmúlt „énjeink” fogságából. Mindenkinek jogában áll úgy élni az életét, ahogy azt ő választotta, és minden úgy tökéletes, ahogyan van. Engedjük meg másoknak, és legfőképp önmagunknak, hogy tapasztaljunk, éljünk, mosolyogjunk, mert így teret adunk a változásnak, és a szeretet beömlésének életünkbe.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Harmonizálok, hogy megvilágítsak
Formálva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.