KIN 59* Kék Rezonáns Vihar * 10.29

059-cauac-7A Rezonáns Vihar ma az elengedéseket és az újjászületést hozza el számunkra. Az Égenjáró tapasztalásokkal teli hullámvarázsunk felénél járunk. Elérkezett az idő egy kis töltekezésre. Álljunk meg, tekintsünk vissza az elmúlt napok eseményeire és engedjük el mindazt, ami immáron nem szolgálja utunkat. Bízzuk mindezt a Vihar átalakító energiáira, hogy beindíthassa bennünk a változást, az átalakulást, hogy új tapasztalatokat gyűjthessünk.

A mai nap arra kér, hogy találjunk rá belső középpontunkra, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe. Ahogy arról már korábban is volt szó a Vörös Égenjáró Hullámvarázs egyik feladata, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, az ál-biztonságos létből, hogy felfedezhessük határainkat. Ehhez meg kell teremtsünk egyfajta egyensúlyt mind érzelmileg, mind szellemileg, sőt még fizikailag is. A Rezonáns tónusú nap, a töltekezés napja. Ilyenkor tudatosan össze kell kapcsolódjunk a forrással, mely segít kiegyensúlyozni a nézőpontjainkat. A 7. nap, egyfajta misztikus erőt ad a Hullámvarázshoz. Ha ekkor időt és teret szánunk a tudatos befelé fordulásra, a valóság és önmagunk elfogadására, akkor nemcsak, hogy energiával töltekezhetünk fel, de nagy spirituális tapasztalatokra is szert tehetünk. Vegyük számba mindazon eseményeket melyek az elmúlt napokban történtek, lássuk meg mit adott és/vagy vett el. Maradjunk objektívek és ha falakba ütközünk, használjuk a mai nap vezető energiáját, mely a Kék Majom. Akármi is történik, ma álljunk hozzá nyílt gyermeki ártatlansággal, szétszakadásainkat pedig gyógyítsuk humorral. Ne vegyük ma túl komolyan az életet és ne feledjük, hogy az Égenjáró hullámvarázs támogatja az újdonságokat, a szokatlant! Lássuk meg a dolgok humoros részét, és oldjuk meg a konfliktusainkat játékosan, kreatívan.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.