KIN 58* Fehér Ritmikus Tükör * 10.28* Galaktikus Aktiváló Portálnap

058-etznab-6Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével lép ma be közént a Ritmikus Tükör napja, mely arra hivatott, hogy kiegyensúlyozza, elegyengesse bennünk mindazt, ami eddig történt, hogy így könnyebben tudunk dönteni cselekvési irányunkról. Erejével ma betörhet a Fény az életünkbe, rávilágítva azon megmaradt illúziókra melyek szerint életünket éljük  A Tükör, mint mindig, most is szembesít bennünket „szűk-látókörű” aspektusunkkal, felhívja a figyelmet, hogy életünk mely területén érdemes alkalmaznunk az Égenjáró hullámvarázs tanítását. Váljunk nyitottá az újra és merjünk változtatni!

Az Égenjáró hullámvarázs a felfedezésről, a nézőpontjaink, határaink kitolásáról szól. Ez felfoghatjuk egyfajta „extrém sport”-ként is, amihez szükségünk van nagyfokú bátorságra, kíváncsiságra és hitre, de a jutalmunk nem marad el. A Hullámvarázs 6. napja mindig a szervezésé. Ilyenkor csatasorrendbe állítjuk képességeinket, lehetőségeinket és minden elérhető/hozzáférhető eszközünket a cél érdekében. Ma azonban a Tükör nap jóvoltából, minden csalafintaságra fény derülhet. A Tükör arra kér, hogy vegyük elő józan ítélőképességünket, vizsgáljuk felül jelenlegi helyzetünket, célkitűzéseinket. Ma figyeljünk minden olyan szituációra, találkozásra, mely heves érzelmet, netán ellenérzést vált ki belőlünk, mert ezek fontos útjelzőként szolgálnak majd. Segítségükkel tisztán ráláthatunk életünk azon területeire, ahol még mindig illúzióba ringatjuk magunkat. Nagyon fontos ma az őszinteség és tartsuk fenn maguknak a jogot a hibázásra. Önostorozás helyet fogadjuk el átmeneti gyengeségeinket, hibáinkat. Tudatosítsuk a problémát, de most már álljunk fel, poroljuk le magunkat és (ahogyan a Nap hullámvarázsban is tanultuk) büszkén, egyenes háttal álljunk vissza a helyes útra! Ilyen egyszerű ez. Csak döntés kérdése!

Az Égenjáró hullámvarázsban megjelenő Tükör tehát most önnön belső világunk feltérképezésére hív bennünket. Időről időre nem árt megállni és egy kis Önvizsgálatot tartani. „Reality check” ahogy az angolok tartják, ékes magyar fordításban ez „Valós-ság ellenőrzés”-t jelent, amikor is az egyénnek meg kell vizsgálnia külső és belső világát, hogy vajon hű maradt-e elveihez, céljaihoz. Ma szánjunkerre egy kis időt.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Szervezek, hogy visszatükrözzek,
Kiegyenlítve a rendet.
Lepecsételem a végtelenség mátrixát
Az egyenlőség ritmikus tónusával.
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
Nyújtsd ki karjaidat felváltva a fejed fölé; ezután egy lefelé irányuló mozdulattal keresztezd átlósan karjaidat, mintha kardként hasítanának keresztül az illúzión.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Én vagyok a tükrök mögötti igazság. Most átlépek a tükrön a nagyobb valóságba.”

Meditáció: 
“Én vagyok a kard, amely nem kard, mely képes szétvágni azt, ami valójában nem is létezett; csak az igazság visszatükröződése a tükrök mögött.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.