KIN 57* Vörös Felhangos Föld * 10.27

057-caban-5A Felhangos tónusú nap az összpontosításé, az erőgyűjtésé, melyet tökéletesen támogat a Vörös Föld együttműködő, jelenben tartó és stabilizáló ereje. Érdemes emiatt ma visszatérni a Jelen pillanatába, nem tervezgetni, vagy a múlton merengeni, hanem összegezni erőforrásainkat, mind a külsőt, mind belsőt. Kicsit visszahúzódni belső erőközpontunkba, és kapcsolódni Lélekmagunkkal.  „Bízom a magasabb rendű vezetésben.”

A Föld napjaink már megszokhattuk a furcsaságokat, a megmagyarázhatatlan ismerős érzéseket, mintha már megtörtént volna ez velünk, mintha már jártunk volna itt.. Deja vu. Előfordulhatnak olyan véletlenszerű találkozások, melyek furcsa nyugalommal töltenek el. Figyeljünk ezekre a jelekre, de ne magyarázzuk túl, ne lássunk bele mást, mint ami. Előfordulhat az is, hogy úgy érezzük, „nem vagyunk jó helyen”, netán fizikailag, mentálisan vagy érzelmileg működésképtelennek érezzük magunkat. Emlékezzünk arra, hogy egy átalakulási folyamatban vagyunk. Új kapcsolódás alakul, melyhez idomulnunk kell. Ne akarjunk mindent megérteni, legyünk türelmesek és kibillenthetetlenek. Adjunk teret és időt arra, hogy a mai nap eseményei kibontakozzanak, még az is lehet, hogy mindez csak napok múlva történik meg. A mai nap feladata az összpontosítás és az, hogy csakis a jelen pillanatra, pillanatban legyünk! Csakis így érhetnek el hozzánk a Vörös Felhangos Föld jelei! Ezt elérhetjük meditációval, kertészkedéssel, vagy a 4 elemmel föld, víz, levegő, tűz) való tudatos kapcsolódással. Ha az időjárás engedi, sétálunk egyet, vagy csak a meleg szobában vizualizációs gyakorlat segítségével képzeljük el, ahogy összekapcsolódunk a Föld vasmag-kristályával. Horgonyozzunk le ott egy kicsit és töltődjünk energiáival.

ŐSZI AKCIÓ!
(2021 09.01- 11.30-ig)
Megállíthatatlanul itt az Ősz, a befelé fordulás időszaka! Használd ki ezt az alkalmat arra, hogy jobban megismered a benned rejlő potenciálokat, a fejlesztendő területeket, korlátokat, hogy minél hatékonyabban haladhass tovább Fejlődési utadon!
Kérj komplex személyes elemzést most akciósan, 4000 Ft-ért.

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.