KIN 007* Kék Rezonáns Kéz* 09.07

ABUNDANCE2-300x300A Rezonáns Kéz energiáival elérkeztünk a Sárkány Hullámvarázs feléhez. A Rezonáns Kéz ma a gyógyításra, gyógyulásra és természetesen az elengedésekre hívja fel a figyelmünket. Az elmúlt napok intenzitásának, és a tervezgetésnek köszönhetően sok mindenbe belevágtunk, akár gondolatban, akár fizikailag is. A Kéz ma figyelmeztet, ha túlságosan is elapróztuk figyelmünket. Álljunk meg egy picit, csendesedjünk el és készítsünk fontossági sorrendet.

A fent leírtak mellett a Kéz igen sokoldalú energiával rendelkezik, mondhatni az egyik legkreatívabb minőség. A mai nap tökéletes lehet az aktív, kreatív töltekezésre! Vagyis emlékeztet arra, hogy nem csupán punnyadós, pihenős töltekezés van… Az Ősanya Hullámvarázsában vagyunk! Mikor láttunk egy anyát unatkozni..? Szüntelenül pörgő, aggódó, (többnyire) másokért dolgozó energiabomba, aki mindezek mellett szeret, óv, gondoskodik és természetesen mindent is gyógyít a csodatévő puszijával… Igen ám, de mi van akkor, ha anyunak kimerülnek az elemei, elfogynak a tartalékai? Ha megfeledkezik mindennek a motorjáról, vagyis Önmagáról? Fáradt, elgyötört, zsörtölődő anyuka lesz belőle. Úgyhogy a mai napot töltsük Önmagunkkal, cselekedjünk Önnön kedvünk szerint, legyünk kreatívak és foglalkozzunk ma olyan dolgokkal, melyek örömmel és elégedettséggel töltenek fel. Gyerek még ez a Tzolkin, sok-sok teendő vár még ránk, nem indulhatunk neki félgőzzel!

Tegyük picit le feladatainkat és figyeljük meg, menni nyitott pont van még bennük? Egyszerre zsonglőrködve őket, bizton nem lesz jó vége. Priorizáljuk teendőinket, válasszunk ki egyet és azt vigyük véghez! Szépen lépésenként! Tudatunkat fókuszáljuk az itt és mostra, hogy energiáinkat összpontosítva minél előbb lezárhassuk teendőinket és legyen időnk saját magunkra is! Nem elég vágyni egy másfajta életre, tennünk is kell érte.  A Kéz energiáit elősegíthetjük ma kreatív projektekkel, lehet ez akár művészet terápia, lakás/iroda-dekorálás, de akár egy megszokott recept kreatív átalakítása. A lényeg, hogy engedjük szabadjára fantáziánkat és merjük átadni magunkat a változásnak, a megszokott dolgok, rutinok elengedésének.

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSAK SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ 
KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Levezetek a tudás érdekében
Ösztönözve a beteljesülést
Lepecsételem a beteljesülés tárházát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Kezek a fej mindkét oldalán fülmagasságban előremutatnak, mindkét alkar függőleges, a hüvelykujjak a mutatóujjakkal együtt O-t formálnak.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni itt: https://youtu.be/oxvToHfCI0A

Meditáció:
„Más dimenziók finoman lefátyolozott küszöbe vagyok.”

Megerősítés:
„Beteljesítem. Véghezviszem. Megnyílok. Eggyé válok a fénnyel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.