KIN 008* Sárga Galaktikus Csillag* 09.08

008- lamatA mai napon visszatér életünkbe a rend a harmónia, valamint mindaz amit az előző hullámvarázs során megtapasztalhattunk. A mai, egy mérföldkő lehet utunk során, ha mindazt amit a Csillag Hullámvarázs során megtanultunk, azt a mai, ismétlődő témáknál alkalmazzuk. A Galaktikus tónus ugyanis a felelősségvállalás és megújulás erejét biztosítja a mai naphoz. A Csillaggal karöltva a mai nap arra szólít fel, hogy tegyünk RENDet életünkben, elménkben, környezetünkben! Ahogy ez a sok felesleges „lom”, „kozmikus hulladék” távozik életünkből, kilőhetünk, mint a rakéta!

A Csillag ajándéka a mindent egyesítő harmónia felismerése. Ahelyett, hogy csak vágyakozunk arra, hogy harmonikusak legyünk, váljunk mi magunk harmóniává. Törekedjünk arra, hogy beépítsük a nemes egyszerűség elvét a mai napunkba. Arra kér, hogy ne bonyolítsuk túl ne agyaljuk túl a dolgokat. Legyünk nyitottak a ma beérkező megoldásokra, tanításokra, de kövessük szívünk hangját. Tudatosítsuk magunkban, hogy az esetleges diszharmonikus helyzeteknek is megvan a szerepe. Tekintsünk hát rájuk hálával, hisz megértésük és elfogadásuk által olyan megoldókulcsot adnak kezünkbe, mely újabb szintre vezethet bennünket. Előfordulhat, hogy magunkat ma kissé szétszórtnak, gondolatainkat pedig kesze-kuszának érezhetjük. Emlékeztessük magunkat, hogy még egy egyszerű dolog is bonyolulttá válhat, ha túlpörgetjük rajta magunkat. Engedjük el a „megérteni vágyást”. Merjünk “nem tudni”, és egyszerűen engedjük el a témát. Ahogy gondolataink más irányt vesznek, megérkeznek a válaszok is. A mai nap kulcsszavai, az egyszerűsítés és a harmonizálás. Mindez az Önelfogadással kezdődik! Figyeljük meg, hogy mennyire látjuk tisztán és ítéletmentesen önmagunkat és környezetünket.  Ne kritizáljuk, ne ítélkezzünk, és főként ne azonosítsuk magunkat az adott szerepünkkel. Vegyük ma körbe magunkat szépséggel, harmóniával, hogy bennünk is gyarapodhassanak ezek az érzések, hangulatok. Így tovább tölthetjük magunkat a Tzolkin feladatának kidolgozásához.

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSAK SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Harmonizálok, hogy megszépítsek
Formálva a művészetet
Lepecsételem az elegancia tárházát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Ugyanaz a pozíció, mint a Kéz-nél – a kezek O-t formálnak fülmagasságban, alkarok függőleges helyzetben; azután a karokat fel és kifelé mozdítani, elengedve az O-t az ujjak szétnyitásával.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a robbanás, zengő szikrák kozmikus kitörése az Isten szőnyegén.”

Megerősítés:
„Én vagyok a teljes jelenlét most. Én vagyok a csillagok harmóniája.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.