KIN 006* Fehér Ritmikus Világáthidaló* 09.06

006-cimiAz Elektromos Mag évének 2. kihívásokkal teli hónapjának közepén járunk. Ez az időszak arra bíztat, hogy ugorjunk bele saját belő mélységeinkbe, nézzünk szembe legbelsőbb félelmeinkkel, kételyeinkkel, lelki szenvedéseinkkel, vagyis mindazzal ami elvonja életenergiáinkat, hogy megtanuljuk mindezt elfogadni és a fénybe emelni. Az ebben a 28 napban „elszenvedett” tükrök nagyszerű lehetőségek arra, hogy lezárjuk felesleges és energiarabló nézeteinket és általuk megújuljunk! Feloldva a blokkjainkat, újra rátalálhatunk Esszenciális Önvalónkhoz vezető útra. Erre (is) tökéletes napot biztosít a mai Ritmikus Világáthidaló napja.

A mai nap, az elhatározás és döntés erejével segíti a célirányos cselekvést. Szabadítsuk fel magunkat a korlátjainktól, attól, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy azt mi elterveztük és csak egyszerűen engedjük a Sárkány „hullámait” áramolni. Engedjük, hogy természetes gondoskodó energiáival feltöltsön bennünket és a bízzunk abban a megoldásban, amely felé ma terel bennünket. Vizsgáljuk meg Önmagunkat, hogy mik azok a dolgok, melyek megbéklyóznak; lehet ez régi kapcsolat, régi belénk nevelt minta, vagy akár csak egy berögzült rutin tevékenység, mely folyton ugyanarra az ösvényre terel bennünket, nem engedve a változást. Ezt könnyedén észre vehetjük, mert ma olyan helyzetekben, találhatjuk magunkat, melyek már túlságosan is jól ismertek. Azáltal, hogy mindig ugyanazon minta szerint reagálunk személyekre, helyzetekre, a végeredmény mindig ugyanaz lesz… Semmi esetre se ostorozzuk vagy ítéljük el magunkat, ha ezeket felismerjük! Egyszerűen lépjünk ki a megszokott körből. Bocsássunk meg magunknak és legyünk hálásak, hogy felismertük és így változtathatunk rajta. Adjuk át magunkat tiszta szívvel a Változásnak!

Szeressük és fogadjuk el Önmagunkat! Vállaljuk fel és álljunk is ki saját igényeinkért! Ebben a hullámvarázsban minden befektetett energia melyet magunkra és életfeladatunkra fordítunk, sokszorosan megtérül!

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ 
KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Szervezek, hogy kiegyenlítsek
Kiegyenlítve az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a https://youtu.be/woPfhzo5X1k weboldalon

Meditáció:
„Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.”

Megerősítés:
„Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.