KIN 005* Vörös Felhangos Kígyó* 09.05

005-chicchanA Vörös Kígyó, az életerő ereje. Segítségével ma feltöltődhetünk energiával, lelkesedéssel, melynek köszönhetően feléled intuíciós képességünk is. A felhangos tónus, a középpont szimbóluma és ereje, a Lélekszám megtestesítője, így az önmagunkkal való kapcsolatfelvétel segítője is egyben. A mai nap tehát a tökéletes kombináció ahhoz, hogy végre Önmagunkat helyezzük előtérbe és gondoskodjunk önnön szükségleteinkről.

A Sárkány hullámvarázsban megjelenő Kígyó minősége, megteremti azt a biztonságos közeget, amely ideális ahhoz, hogy megpihenjünk és feltöltekezzünk. A mai nap vezető ereje is ebben lesz segítségünkre, hisz az Égenjáró ma megtanít bennünket az aktív, befelé forduló feltöltődés fortélyaira. Ha tehetjük, kezdjük a mai napot egy kis csikung-gal, vagy csakra-tisztító gyakorlatokkal, hogy újra áramlásba hozzuk lelassult életenergiánkat, keringésünket. Ha nincs időnk (bár miért ne volna?!), végezhetünk egy egyszerű légzőgyakorlatot is, mellyel kitágíthatjuk tüdőnket, ezzel is segítve a szívünket, életerőnk áramoltatásában. Ehhez javaslott a váltott orrlyukú légzőgyakorlat, melynél a bal orrlyukon mélyen belélegzünk, majd a jobb orrlyukunkon lassan kifújjuk, mindezt 3x ismételjük.
Cselekedeteinkben ma tartózkodjunk az előre megjósolható, vagy a megszokott és biztos(-nak vélt) döntésektől, helyettük inkább hallgassunk a gyomorból érkező ösztönös megérzésünkre. Nem kell megértenünk, nem is kell kielemeznünk, csupán spontán, cselekedjünk ezek szerint.

Engedjük, hogy a mai napon átjárjon bennünket az Élet-igenlés, a vitalitás és az öröm! Bármit is csinálunk ma, azt csináljuk teljes odaadással és lelkesedéssel. Találjuk meg a mai napban azt, ami örömet okoz, vegyünk észre minden apró örömforrást és töltekezzünk belőle. A Kígyó energiáit ma elősegíthetjük azzal, ha picit kényeztetjük testünket, menjünk ki egy kicsit a Napra, érezzük, ahogyan átjárja testünk minden sejtjét feltétel nélküli fénye, feltöltve bennünket D vitaminnal és boldogsághormonnal. Adjunk ma hálát, ünnepeljük ma az Életet!

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ 
KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Megerősítek, hogy túléljek
Irányítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A kisugárzás felhangos tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra:
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.

Meditáció:
”Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés:
“Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.