KIN 004* Sárga Önálló Mag* 09.04

004-kanA Sárkány Bizalommal teli 4. napján, a stabilitás látogat el hozzánk, mely új lehetőségeket, új képességeket fed fel előttünk. A mai nap arra kér, hogy rugaszkodjunk el a biztonság illúziójától és lépjünk be a feltáruló lehetőségek világába.

A ma nappal stabilizáljuk a bátorságot és a bizalmat önmagunkban! Higgyünk céljainkban és bízzunk abban, hogy minden szükséges képesség és kellék a rendelkezésünkre áll! Merjünk lépni, tenni, cselekedni azzal a készlettel, ami rendelkezésünkre áll. Vállaljunk felelősséget képességeinkért és lehetőségeinkért és ne elégedjünk meg azzal a tudattal, hogy a „elérhetnénk”, hanem valósítsuk is meg tegnapi álmainkat. Engedjük el a kételyt és a bizonytalanságot és kezdjünk el hinni! Használjuk a mai nap vezető erejét, mely a Sárga Nap, hogy megtaláljuk magunkban azt az erőt és önbizalmat, ami kimozdíthat tétlenségünkből. Vegyük hát ma számba ezeket a Magokat és vizsgáljuk felül céljainkat, hogy ezek birtokában, hogyan is módosul az „útvonalunk”. Használjuk a Sárkány ősanyai minőségét, és tápláljuk, gondozzuk ezeket a magocskákat. Higgyünk képességeinkben, engedjük, hogy azzá válhassanak, amivé rendeltettek, és általuk mi azzá fejlődjünk, amivé születésünk előtt akartunk. Tudatosítsuk, hogy amint felvállaljuk értük a felelősséget, megkapjuk a Mindenség támogatását is tervünk kiteljesítéséhez.

A SÁRGA ELEKTROMOS MAG ÉVÉBEN, KÉPESSÉGEINK, LEHETŐSÉGEINK KIBONTAKOZTATÁSA A FELADATUNK!
AMENNYIBEN SZERETNÉL TÖBBET MEGTUDNI SZÜLETÉSI MINŐSÉGEIDRŐL (ÖNISMERET),VAGY CSA SZERETNÉD TUDNI, HOGYAN HATHATNAK A NAPI ENERGIÁK A SZEMÉLYES ÉLETHELYZETEIDRE, KÉRJ 
KOMPLEX SZEMÉLYES ELEMZÉST.

Mantra:
Meghatározok, hogy célozzak
Megszabva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A forma önálló tónusával
Engem az univerzális tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.