KIN 151* Kék Galaktikus Majom* 05.14* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge: 13. Hullámvarázs 2021. 05.07-05.19

151-chuen-8Már csak 5 nap van hátra a Tzolkin legintenzívebb időszakából. Az elmúlt 3 hullámvarázs (Kígyó, Tükör, Majom) erőteljesen felpörgette életünk eseményeit mely most a Mag Hullámvarázsban cseng le. Ma viszont, a Galaktikus tónus miatt visszatérnek hozzánk a Kék Majom Hullámvarázs témái. Ennek köszönhetően, ma úgy érezhetjük, mintha egy hógömbben élnénk. Éppen hogy elcsendesedett körülöttünk az elmúlt időszak tisztító és felkavaró energiája, végre megnyugodhattunk, hozzáigazítottuk életünket és tovább léptünk, a mai GAP napon, azonban valaki újra felkapta és jól megrázta környezetünket. Így ma kifejezetten fontos, hogy emlékezzünk arra, amit az előző hullám során tanultunk: spontaneitás, rugalmasság, játékosság, szemléletváltás!

Tehát ma észben tartva az eddig tanultakat, dőljünk hátra és helyezkedjünk megfigyelő álláspontba. Tudjuk, hogy ma bármit is szeretnénk, az úgysem úgy fog elsülni, ahogyan mi azt elterveztük, sőt olykor az is megfordulhat a fejünkben, hogy „ezt a napot csak simán át kellett volna aludnom!”. A mai nap eseményei válthatnak ki mély és szélsőséges érzelmeket, de így, ebből az „biztos távolból” nem ránthatnak vissza magukkal, nem homályosíthatják el ítélőképességünket.  Maradjunk ébernek és nyitottak: lássunk és bízzunk önnön képességeinkben. Emelkedjünk felül az Élet drámáin, akadályokon és cselekedjünk spontán. Ha sikerül objektívnek maradnunk és felismerni mit szeretne a Majom ma tudatosítani bennünk, ma megteremthetjük azt a biztonságos teret, ahol a bennünk rejtőző Mag szépen kibontakozhat és erőt gyűjthet.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Mag Hullámvarázs feladata::

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld felül eddigi hitrendszeredet régi struktúráidat és légy készen áttörni a múlt falait és újat kreálni ha szükséges.
  • Légy kreatív és használd újonnan felfedezett képességeidet, készségeidet.
  • Térj vissza/maradj a Jelen pillanatába! Írd össze milyen új lehetőségekkel szembesültél az elmúlt napokban és hogyan tudnád mindezt kamatoztatni?
  • Engedd el a halogatást!! Légy tudatában, hogy ezek a lehetőségek mindvégig benned voltak arra várva, kivirágozhasson. DE ehhez szükség van a te szerető, odaadó gondoskodásodra. Fordíts több figyelmet Önmagadra és ápold ezeket a lehetőségeket, hogy a hullámvarázs végére elérhesd a célt!
  • Ne engedd, hogy elméd eltereljen célkitűzéseidtől: nem kell minden folyamatot előre látni. Emlékeztesd magad az előző (Kék Majom) hullámvarázs tanítására és maradj spontán, játékos. Ahogy a lépcső fokokat sem kell előre látnod ahhoz, hogy tudd, egyszer felérsz a tetejére, engedd el megérteni vágyást.
  • Ebben az időszakban most inkább hallgass szívedre és álmaidra.

Mantra:
Harmonizálok, hogy játszak
Formálva a káprázatot
Lepecsételem a mágia feldolgozását
Az osztatlanság galaktikus tónusával
Engem a Vízió ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Mosolyogj ártatlanul szívedre tett kezekkel; hüvelykujjaidat tedd a füleidhez, kalimpálj és integess ujjaiddal.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
Én vagyok a nevetésben kikristályosodó napfény.

Megerősítés:
Ártatlan, nyitott szívű, áttetsző, isteni gyermek vagyok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.