KIN 152* Sárga Szoláris Ember* 05.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge: 13. Hullámvarázs 2021. 05.07-05.19

152-eb-9A mai napon a Sárga Ember érkezik közénk a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével, és elhozza számunkra a bőség erejét. Ez a végtelen bőség és szeretet kehely, mely minden pillanatban ontja ránk ajándékait. Ahhoz, hogy ezt érezzük, tudatosan rá kell kapcsolódnunk, ki kell nyitnunk magunkat az energiáinak, hogy feltölthessen, segíthessen minket.

Az Ember minősége gyakran abban mutatkozik meg, hogy elégedetlenek vagyunk jelenlegi helyzetünkkel, arra fókuszálunk, ami hiányként jelenik meg életünkben, emiatt folyton alul értékelhetjük önmagunkat, életünket. Ugyanakkor ennek a minőségnek pozitív aspektusa, a bőség folyamatos beáradása, az egészséges önértékelés a siker és boldogság. Az hogy a mai napot MI hogyan éljük meg, az csakis rajtunk áll. Mindazonáltal ne felejtsük el, hogy önmagunk boldogságáért, boldogulásáért csakis mi magunk vagyunk felelősek. Vizsgáljuk meg, és ha szükséges változtassunk hitrendszerünkön, gondolkodásunkon hisz kiteljesedésünkben csakis ezek gátolhatnak bennünket. A mai nap vezető energiája a Sárga Csillag. Használjuk kis segítségét és teremtsünk békét és harmóniát környezetünkbe. Fedezzük fel mi az, ami ma örömet okozhat számunkra és cselekedjünk aszerint. A mai nap a töltekezésé, hogy lelkesen és erőtől duzzadva haladhassunk tovább utunkon. A Mag Hullámvarázsban megjelenő Sárga Ember ma tehát arra kér, hogy engedjük el az elvárásainkat és legyünk nyitottak a Galaktikus Kapunk beáramló információkra.

A Hullámvarázs kis mag történeténél maradva, a mai nap ott tartunk, amikor a kis csíra, már áttörte a kérges földet és most a fény felé fordulva, gyors növekedésbe kezd. Használjuk ki hát ezt az utolsó hajrát és adjunk bele apait, anyait.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Mag Hullámvarázs feladata::

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld felül eddigi hitrendszeredet régi struktúráidat és légy készen áttörni a múlt falait és újat kreálni ha szükséges.
  • Légy kreatív és használd újonnan felfedezett képességeidet, készségeidet.
  • Térj vissza/maradj a Jelen pillanatába! Írd össze milyen új lehetőségekkel szembesültél az elmúlt napokban és hogyan tudnád mindezt kamatoztatni?
  • Engedd el a halogatást!! Légy tudatában, hogy ezek a lehetőségek mindvégig benned voltak arra várva, kivirágozhasson. DE ehhez szükség van a te szerető, odaadó gondoskodásodra. Fordíts több figyelmet Önmagadra és ápold ezeket a lehetőségeket, hogy a hullámvarázs végére elérhesd a célt!
  • Ne engedd, hogy elméd eltereljen célkitűzéseidtől: nem kell minden folyamatot előre látni. Emlékeztesd magad az előző (Kék Majom) hullámvarázs tanítására és maradj spontán, játékos. Ahogy a lépcső fokokat sem kell előre látnod ahhoz, hogy tudd, egyszer felérsz a tetejére, engedd el megérteni vágyást.
  • Ebben az időszakban most inkább hallgass szívedre és álmaidra.

Mantra:
Pulzálok, hogy befolyásoljak
Megvalósítva a bölcsességet
Lepecsételem a szabad akarat feldolgozását
A szándék szoláris tónusával
Engem az elegancia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Karok kinyújtva a fej fölött; majd a kezek a fejcsúcson „V” alakot formálnak, egy kaput a mennyekbe.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus bőségszaru, örökké énekelem rajtad keresztül a spirálisan pörgő galaxisok adományait.”

Megerősítés:
„Nyitott kehely vagyok. Én vagyok a világegyetem bőségének örömteli megnyilvánulása.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.