KIN 150* Fehér Rezonáns Kutya* 05.13* Galaktikus Aktiváló Portálnap

Tzolkin Challenge: 13. Hullámvarázs 2021. 05.07-05.19

150-oc-7A Sárga Mag Elérkeztünk a Sárga Mag Hullámvarázsunk feléhez. A Mai napunkon a Fehér Rezonáns Kutya minősége támogatja önelfogadással, feltétel nélküli szeretetével, hogy a kis magunk a 10. napon szárba szökkenhessen. A napunk vezetője a Fehér Szél, mely mindezt a szellem erejével tölti fel és támogatja a tudatos önkifejezésünket. Ahogy a Rezonáns tónusú napokon már megszokhattuk, ez a nap kicsit csendesebb (GAP napjaink ellenére) és összeszedettebb, hisz az energetikai rendszerünk feltöltődéséről és a felhalmozódott terhektől való szabadulásunkról szól.

A Kutya hozta napokon mindig kicsit magunkkal a Lelkünkkel kell foglalkoznunk, felülvizsgálni kapcsolatainkat és önmagunkkal való kapcsolatot is. Lássuk meg, ha valahol feladtuk önmagunkat, legyen ez munkahely, család, párkapcsolat, vagy bármi egyéb miatt. Az önfeláldozás, bármily nemes cselekedet is vezeti, hosszútávon nem kifizetődő, ha saját igényeinket a háttérbe szorítjuk. Hisz esszenciális Önvalónk sérül, önbecsülésünk sérül és a végül frusztrációhoz vezethet. Nagyon fontos ügyelni az egyensúlyra! Csak annyit adjunk, amennyitől mi magunk még nem sérülünk. Ugyanis akivel az egész életünket letöltjük, az kell, hogy a legfontosabb legyen és ez nem más, mint MI MAGUNK! Ha kiürülünk, adni sem tudunk. Ez nem olyan bonyolult, még a repülőkön is figyelmeztetnek, hogy vészhelyzet esetén előbb önmagunkra tegyük fel az oxigén maszkot és csak utána segítsünk másokon. Mégis sokan elfelejtjük ezt és kiszipolyozzuk energia készleteinket. Most jött el a töltődés ideje!

A hullámvarázs első felében mindig először kiötöljük a célt, felmérjük a kihívásokat, mérlegelünk, felmérjük a szükséges eszköztárunkat és képességeinket, és elkötelezzük magunkat, hogy márpedig megvalósítjuk a kitűzött célt! Ha idáig eljutottunk, akkor jön el az idő, az erőgyűjtésre, hogy holnaptól elindulhasson az aktív cselekvés. A Kutya odaadó, támogató és feltételnélküli szeretetét, ma adjuk meg Önmagunknak! Töltekezzünk fel belső erőforrásainkból, erősítsük meg hitünket Önmagunkban! Legyünk önmagunk szurkolói: „Szeretem és elfogadom magam! Meg tudom csinálni! Megvan bennem mindaz, ami szükséges célom eléréséhez! Képes vagyok rá!”

Ahogy erősödik önmagunkhoz való hűségünk, nyomban megérkezik hozzánk a szükséges támogatás ilyen vagy olyan formában. Lehet ez akár egy gondolat, vagy mondat foszlány, de akár egy régen nem látott szeretett személy is.

TZOLKIN CHALLENGE / A Sárga Mag Hullámvarázs feladata::

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáld felül eddigi hitrendszeredet régi struktúráidat és légy készen áttörni a múlt falait és újat kreálni ha szükséges.
  • Légy kreatív és használd újonnan felfedezett képességeidet, készségeidet.
  • Térj vissza/maradj a Jelen pillanatába! Írd össze milyen új lehetőségekkel szembesültél az elmúlt napokban és hogyan tudnád mindezt kamatoztatni?
  • Engedd el a halogatást!! Légy tudatában, hogy ezek a lehetőségek mindvégig benned voltak arra várva, kivirágozhasson. DE ehhez szükség van a te szerető, odaadó gondoskodásodra. Fordíts több figyelmet Önmagadra és ápold ezeket a lehetőségeket, hogy a hullámvarázs végére elérhesd a célt!
  • Ne engedd, hogy elméd eltereljen célkitűzéseidtől: nem kell minden folyamatot előre látni. Emlékeztesd magad az előző (Kék Majom) hullámvarázs tanítására és maradj spontán, játékos. Ahogy a lépcső fokokat sem kell előre látnod ahhoz, hogy tudd, egyszer felérsz a tetejére, engedd el megérteni vágyást.
  • Ebben az időszakban most inkább hallgass szívedre és álmaidra.

Mantra:
Levezetek, hogy játsszak
Ösztönözve a hűséget
Lepecsételem a szív feldolgozását
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a Szellem ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok… Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
Bal kéz a szíven; jobb kar derékszögben tenyérrel előre, ujjak összezárva.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.)

Meditáció:
„Én vagyok a hűséges nyíl, mely a sors hajnalába repül.”

Megerősítés:
„Nyitott vagyok új kezdetekre. Védelmezőket és útmutatókat kapok.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.