KIN 084* Sárga Ritmikus Mag * 03.08

Tzolkin Challenge: 8. Hullámvarázs 2021. 03.03-03.15

ae02e1e9175850521103961ffd60843dTegnap lelkünk rejtett bugyraiban járva, szembesültünk félelmeink, elengedéseink tárgyával, megismerhettük félelmeink valós okát. Azáltal, hogy minderre most Fény derült, elkezdhetünk ezzel dolgozni. A Vihar hullámvarázs 6. napja a Ritmikus Csillag napja. A mai feladatunk, hogy az elmúlt napok eseményei, egyensúlyba hozzuk/harmonizáljuk céljainkkal.

A mai nap tehát a mérlegelésé és tervezésé. Szabadon eldönthetjük, mihez kezdünk ezekkel az új lehetőségekkel. Merünk valami újba belevágni, vagy megelégszünk a jelenlegi helyzettel? Vegyük számba a lehetőségeinket, képességeinket és vessük össze a vágyott céllal. Mi az, amit feláldoznánk (Vihar hullámvarázs) a cél elérése érdekében? Megéri tenni érte, vagy megelégszünk a tudattal, hogy eddig is eljutottunk? Mi a vacillálásunk valódi oka? Mit veszthetünk? Lehet, nem szeretnénk, hogy másnak is feltűnjünk, milyen kincsre tettünk szert, mert úgy gondoljuk, hogy ezáltal céltáblává válhatunk? Vagy csak egyszerűen félünk attól, hogy milyen változást hozhat ez az életünkbe?

Tudatosítsuk magunkba, hogy véletlenek nincsenek! Ezen képességeink, lehetőségeink azért kerültek most a felszínre, mert MOST érettünk meg erre a feladatra! Használjuk ki a Vihar energiáit, hogy magával ragadhassa mindazt, mely feladatunkat gátolja, vagy épp elveszi tőlünk az energiát. Merjünk bátran változtatni és higgyünk! Higgyünk Önmagunkban és a nagyobb Célban és a támogatás nem marad el!

TZOLKIN CHALLENGE / Kék Vihar Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáljuk meg hitendszerünket, a mintákat melyek szerint élünk. Ébredjünk rá, ha valamelyik immáron nem szolgálja fejlődésünket, ha általa csak újra meg újra ugyanoda lyukadunk ki.
  • Ajánljuk fel ezeket a régi mintákat önként és merjünk kilépni ebből a körből.
  • A Vihar felfokozhatja belső bizonytalanságunkat, ellenállásunkat ezzel olykor indokolatlan szorongást okozva. Ilyenkor térjünk vissza belső erőközpontunkba, vegyünk néhány mély lélegzetet és vizsgáljuk meg, ellenállásunk valódi okát.
  • Igyekezzünk minden nap erősíteni belső erőközpontunkat, mely megtart ebben az érzelmi viharban.
  • Tanuljunk megtáncolni az esőben! Ahelyett, hogy veszteségként élnénk meg átalakulásunkat, inkább ünnepeljük meg a felszabadulásunkat!

Mantra:
Szervezek, hogy célozzak
Célozva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés: 
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.