KIN 079* Kék Mágneses Vihar* 03.03

Tzolkin Challenge: 8. Hullámvarázs 2021. 03.03-03.15

079-cauac-1A ma induló Kék Vihar Hullámvarázs, átvezet bennünket a visszajelzésekkel és tisztánlátással teli 8-as hónapból a 9. áramló, megvalósító és akadálylegyűrő hónapjába. A Vihar Hullámvarázs 13 napja, minőségében is eléggé felkavaró, bár ez az aktív, cselekvő minőség inkább a felszín alatt érezhető, a külvilág számára többnyire láthatatlan.

Az előző Hullámvarázs (Világáthidaló) segített fellazítani és elengedni a régi, poros és ragacsos hitrendszerünket, amelyek csak visszatartottak, vagy épp megkötötték energiáinkat. Most a Kék Vihar Hullámvarázs elvégzi a nagytakarítást. Villámjaival belecsap minden, még álló hamis struktúrába, viharos szelével pedig tisztára seperi előttünk az utat, mely ebből az elszakadásból a felemelkedés felé vezet. Emiatt igen érzelmes 2 hét elébe nézünk, de inspiráljon bennünket az a tudat, hogy ezen területek újjászületnek, mint hamvaiból a Főnix madár. Adjuk át magunkat alázattal és teljes elfogadással a Vihar energiáinak. Nem bánjuk meg! Tudatosítsuk magunkban, hogy egy új szint/cél/változás eléréséhez, mindig szükség van bizonyos lemondásokra. Mint amikor végzősként új iskolába készülünk; a tudás és fejlődés érdekében, hátra kell hagyjuk a régi, megszokott, egykor biztonságos terünket, hogy egy új intézményben/életszakaszban, olykor új (osztály-)társakkal, folytassuk tovább utunkat.

A következő napok kulcs szavai, amire emlékeznünk kell: alázat, megengedés, elfogadás. Szánjunk ma időt és teret arra, hogy összekapcsolódjunk belső esszenciánkkal, hogy megteremthessük azt a stabil erőközpontot, ami minden körülmények között megtart majd bennünket. Erősítsük meg hitünket Önmagunkban, hogy a következő napok érzelmi hullámzásait a javunkra fordíthassuk, és ne elragadjanak. A Legjobban akkor cselekszünk, ha nem állunk ellen a Vihar erejének. Úgysem győzhetünk. Támogassuk a „nagytakarítást” azzal, hogy felajánlunk számára valami számunkra becses, mégis idejét múlt mintát, szokást. Ez lehet pl. a dohányzásról, vagy nassolásról való lemondás, de akár egy felajánlás, mondjuk, hogy adományt adunk. A lényeg, hogy engedjük el a ragaszkodást, a görcsös kapaszkodást mindabba, ami már elmúlt, és cseréljük le a rég cselekvési mintákat. Érdemes ma meghatározni azokat a jellemzőket, tulajdonságokat melyekre ezeket szeretnénk lecserélni, hogy meghatározzuk az irányt, amerre haladni szeretnénk. Engedjük el az ellenállást és csak hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek. Érezzük és élvezzük az átalakulás csodás pillanatát, a felszabadulás extázisát, mert bár lehet most még fájdalmas, de ezzel új kaland veszi kezdetét. Csak rajtunk áll mit teremtünk Önmagunk számára!

TZOLKIN CHALLENGE / A Kék Vihar Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Vizsgáljuk meg hitendszerünket, a mintákat melyek szerint élünk. Ébredjünk rá, ha valamelyik immáron nem szolgálja fejlődésünket, ha általa csak újra meg újra ugyanoda lyukadunk ki.
  • Ajánljuk fel ezeket a régi mintákat önként és merjünk kilépni ebből a körből.
  • A Vihar felfokozhatja belső bizonytalanságunkat, ellenállásunkat ezzel olykor indokolatlan szorongást okozva. Ilyenkor térjünk vissza belső erőközpontunkba, vegyünk néhány mély lélegzetet és vizsgáljuk meg, ellenállásunk valódi okát.
  • Igyekezzünk minden nap erősíteni belső erőközpontunkat, mely megtart ebben az érzelmi viharban.
  • Tanuljunk megtáncolni az esőben! Ahelyett, hogy veszteségként élnénk meg átalakulásunkat, inkább ünnepeljük meg a felszabadulásunkat!

Mantra: 
Egyesítek az öngerjesztés érdekében
Vonzva az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A cél mágneses erejével
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus: 
    Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.