KIN 061* Vörös Szoláris Sárkány* 02.13

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

DragonSpiritA Szoláris tónusú Sárkány, ma elhozza számunkra a születés erejét, terveink körvonalat alkotnak, és már-már látjuk a célunkat. A Sárkány az Ősanyai minőséget képviseli, így ma minden lehetőség adott, hogy céljainkat tápláljuk, gondozzuk, és még utoljára „kigyomláljuk” a hátráltató tényezőket.

A Sárkány mindig valami új kezdetét hozza el, erősítve bennünk a bizalom és a biztonság érzését, melyre nagy szükségünk van a cél előtti utolsó hajrában. Ez a jegy az Égenjáró hullámvarázsban feltölt bennünket a szükséges erővel és hittel. Arra sarkall, hogy cselekedjünk, hogy lépjünk fejlődésünk felé. A tegnap leltárba vett értékeinket figyelembe véve, ma szánjunk időt és nézzünk rá arra, hogy melyek azok a dolgok, változások, amelyeket ideje bevezetnünk életünkbe. Adjuk át magunkat a mai nap kezdeményező energiáinak. Fogalmazzuk meg elsősorban Önmagunknak, hogy mi az, ami bennünket feltölt, és amennyire csak tudjuk, adjuk is meg magunknak, hisz tudjuk, ahhoz, hogy adni tudjunk, előbb birtokában kell lennünk annak, amit adnánk.. Vagyis, ha mi kimerülünk, elapad a forrásunk. Erősítsük meg bizalmunkat a nagyobb mintában, hogy feltöltődhessünk.

Csakúgy, mint az Égenjáró minősége, a Sárkány is az egyensúly fontosságára figyelmeztet. Míg az Égenjáró a kifelé és befelé áramlást, a Sárkány a mások szolgálata és az önmagunkra fordított figyelmet szabályozza. Ma tehát elérkezett az ÉN-idő. Adjunk magunknak ma teret és időt, hogy kicsit megpihenjünk, kényeztessük magunkat és töltődjünk. Meditáljunk, sétáljunk egy nagyot a természetben, vagy csak burkolódzunk be egy puha takaróba, szürcsöljünk forró csokit és olvasgassuk kedvenc könyvünket. Legyünk a szabadban élvezzük az Anyatermészet nyújtotta földeltséget és biztonságot, mely már annyira alap és természetes, hogy olykor meg is feledkezünk róla, holott ez az emberiség akkumulátora. Tudatosítsuk, hogy minden, amire szükségünk van, az rendelkezésünkre áll, csak tennünk kell felé egy lépést, el kell indulnunk.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság visszatartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra:
Pulzálok, hogy tápláljak
Megvalósítva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
“Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.