KIN 060* Sárga Galaktikus Nap* 02.12

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

060-ahau-8A tegnapi újhold hatására felerősödtek a bennünket érő ingerek, melyek a felszínen ugyan annyira nem voltak látványosak, de mélyen belül mélyben rendesen átalakították a terepet. Kicsit jót is tett a külső passzivitás. Ma viszont a Galaktikus Nap ismét egységbe szed és csatarendbe állít bennünket. Visszatérnek az előző Hullámvarázs mintái, felerősítve a felelősségvállalás, a belső fény és az Egység témakörét. Ma szó szerint Fény derül belsőnk igaz erejére. Lássuk meg, mi mindent sajátítottunk el az elmúlt időszakban és élvezzük ezt a megújulást a benne rejlő lehetőségeket.

A Sárga Nap ma az elfogadásra, a toleranciára tanít bennünket. Arra kér, hogy fogadjuk el önmagunkat és környezetünket is hibáikkal együtt. Engedjük el az ítélkezést, a bírálást. Emlékezzünk rá, hogy ahol Fény van, ott bizony meg kell jelenjen az Árnyék is, hiszen a Mindenségben rend és EGYség uralkodik. Ha az egyik erősödik, a másik is fog. A Legegyszerűbb ezzel mielőbb tisztában lenni és nem küzdeni ellene. A tagadás, az ellenkezés, csak szítja a belső feszültséget. Ám ha felvértezzük magunkat az Égenjáró nyújtotta bátorsággal és szembe néznünk árnyrészeinkkel és ezeket beintegráljuk életünkbe, megszabadulhatunk az elmúlt „énjeink” fogságából. A Galaktikus tónusú (8-as szám) nap biztosítja mindehhez a legerősebb megvalósítási erőt. Ez egyfajta átütőerő, mely arra hivatott, hogy tovább lendítsen bennünket az úton, amelyen elindultunk. A mai nap feladata, hogy összekapcsolódjunk környezetünkkel és ha kell, újra megteremtsük az egyensúlyt egyéni céljaink és mások szolgálata (egy nagyobb cél) között.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság visszatartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra:
Harmonizálok, hogy megvilágítsak
Formálva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció:
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.