KIN 062* Fehér Planetáris Szél* 02.14

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

spirituc3a1lis-lc3a9lekgyc3b3gyc3a1sz-kc3a9pzc3a9sA Fehér Szél minőségét a Maják legtöbbször a Szellem tüzéhez, az Isteni sugallathoz, vagy épp a Kozmikus lélegzethez hasonlították. Mindenképp jelképezi a felsőbb erőkkel való összeköttetést és vezettetést. Ezeken a napokon érdemes megerősíteni a Szellemi összeköttetést, összpontosítani belső hangunkra és azt hittel és vakon követni.

A mindennapokban ez leginkább úgy jelenik meg életünkben, hogy kissé eltávolodunk lelkünktől, meginog a hitünk, vagyis magányosnak, netán kirekesztettnek érezzük magunkat. Ilyenkor érdemes a külső kommunikációkat visszafogni és a felszínes csevejek helyett, inkább belső monológot folytatnunk, megerősítést, mantrát vagy éppen imát mormolnunk. A lényeg az összpontosítás, és a tudatos légzés.
Az Égenjáró hullámvarázsban a 10. napon megjelenő Fehér Szél minősége ma arra kér, hogy egy percre csendesedjünk el és összegezve az elmúlt napok tanításait, változtassuk meg magunkban mindazon ítélkezést, nézőpontot, melyhez eddig ragaszkodtunk. Az Égenjáró kalandozó energiái végre beértek és már másként láthatjuk a világunkat! Ne torpanjunk meg ettől, lépjünk tovább ezen az új és ismeretlen úton, mely most megnyílt előttünk. Vállaljuk a felelősséget eddigi utunkért és a következőkért. Legyünk hűek kitűzött céljainkhoz és ne hagyjuk veszni. Önmagunkért! Bízzunk ebben az új szemléletben és önnön képességeinkben. Sokszor a Személyiség vágyai háttérbe szorítják a Szellem hangját, de az is előfordulhat hogy lelkünkben túl nagy a „hangzavar”. Ha ma azon kapjuk, hogy kissé „elveszettnek”, szétszórtnak, hebrencsnek érezzük magunkat, álljunk meg egy kicsit és végezzük el az alábbi egyszerű légzőgyakorlatot:
Húzzuk ki magunkat, karok a test mellett saját súlyuktól lógnak. Térd picit rogyaszt, medencét enyhén előre billentve álljunk stabilan. Fejtetővel az ég felé, farokcsonttal a Föld vasmagkristálya felé nyújtózkodjunk. Ha megtaláltuk a kényelmes pozíciót, egyenletes ütemre vegyünk egy mély lélegzetet, engedjük le mélyen a pocakunkba, majd ugyanarra az ütemre tartsuk bent, majd végül szintén ütemre fújjuk ki mind az utolsó szuszig. Ismételjük meg háromszor.

Akár légzéssel gyakorlattal, akár meditációval, a lényeg, hogy összpontosítsunk, térjünk vissza a jelen állapotába és kapcsolódjunk össze a Mindenség energiáival. Legyünk nyitottak és ítéletmentesek. Haladjunk az őszinteség és egyenesség ösvényén. Ma különösen fontos, hogy szavainkat, mondandóinkat őszintén és tiszta szívvel válogassuk meg! Ne feledjük a szavak teremtő erejét!

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság visszatartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra:
Tökéletesítek, hogy kommunikáljak
Előállítva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
“Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés: 
“Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.