KIN 059* Kék Rezonáns Vihar* 02.11

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

059 resonant stormA Rezonáns Vihar felszabadító, átalakító ereje tér ma be hozzánk, hogy magával vigye a tegnapi visszatükröződéseinket. A Rezonáns tónussal, elindul az Égenjáró hullámvarázs cselekvési szakasza, ugyanakkor a Vihar ma mégis egy kicsit Önmagunkra irányítja a figyelmet. Arra kér, hogy találjunk rá belső középpontunkra, stabilizáljuk magunkat gondolatilag, érzelmileg és csak ezek után kezdjünk cselekvésbe.

Ahogy arról már korábban is volt szó a Vörös Égenjáró Hullámvarázs egyik feladata, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, az ál-biztonságos létből, hogy felfedezhessük határainkat. Ehhez meg kell teremtsünk egyfajta egyensúlyt mind érzelmileg, mind szellemileg, sőt még fizikailag is. A Rezonáns tónusú nap, a töltekezés napja. Ilyenkor tudatosan össze kell kapcsolódjunk a forrással, mely segít kiegyensúlyozni a nézőpontjainkat. A 7. nap, egyfajta misztikus erőt ad a Hullámvarázshoz. Ha ekkor időt és teret szánunk a tudatos befelé fordulásra, a valóság és önmagunk elfogadására, akkor nemcsak, hogy energiával töltekezhetünk fel, de nagy spirituális tapasztalatokra is szert tehetünk. Vegyük számba mindazon eseményeket melyek az elmúlt napokban történtek, lássuk meg mit adott és/vagy vett el. Maradjunk objektívek és ha falakba ütközünk, használjuk a mai nap vezető energiáját, mely a Kék Majom. Akármi is történik, ma álljunk hozzá nyílt gyermeki ártatlansággal, szétszakadásainkat pedig gyógyítsuk humorral. Ne vegyük ma túl komolyan az életet és ne feledjük, hogy az Égenjáró hullámvarázs támogatja az újdonságokat, a szokatlant! Lássuk meg a dolgok humoros részét, és oldjuk meg a konfliktusainkat játékosan, kreatívan.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság visszatartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra:
Levezetek, hogy katalizáljak,
Ösztönözve az energiát
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a http://www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
“Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció: 
“Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.