KIN 056* Sárga Önálló Harcos* 02.08

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

warrior zen monkAz Égenjáró hullámvarázs kíváncsi, felfedező minőségéhez, ma bátorság és erő társul, mely nagyban előre lendítheti célkitűzéseinket. Az önálló tónusú nap, elhozza azt a stabilitást és biztonságot, melyre építkezhetünk. A Sárga Harcos pedig arra ösztökél, hogy kövessük belső iránymutatásunkat. Ehhez azonban egyesítenünk kell szívünk és elménk akaratát.

A Harcos az intelligenciát és a kérdések erejét képviseli a Maja rendszerben. Mindig válaszokat keres, melyet gyakran már a kérdés helyes megfogalmazásakor el is ér. Fontos azonban a rugalmasság és befogadóképesség, hogy a folyton változó világunkban beáramló információt meg tudjuk szűrni és átalakítani valamivé, ami egy nagyobb célt is szolgál. Hisz tudjuk, hogy ilyenkor erőfeszítéseink megsokszorozódnak. A Harcos megerősítése: „Felveszem személyi erőm botját.” Felelősséget kell vállaljunk cselekedeteinkért, képességeinkért, hogy így felvértezve, eltervezhessük a következő lépéseket. A mai nap arra bíztat, hogy bízzunk belső hangunkban, érzelmeinkben, a pillanatról pillanatra történő vezettetésben. Engedjük el félelmeinket, hiszen a bátorság nem azt jelenti, hogy nem félünk, hanem azt, hogy ezzel együtt mégis cselekszünk!

Kapcsolódjunk össze belső vezetőnkkel és hallgassunk útmutatására. Ahogy elér hozzánk ez a hang – bármily halk is, – automatikusan felerősödik bennünk a Bizalom érzése, mely bátorsággal és eltökéltséggel tölt el, így könnyebben szembe tudunk nézni az esetlegesen elénk kerülő akadályokkal. Hangolódjunk újra rá az Szellemi vezettetésre és a siker nem marad el.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata: 

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság vissza tartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra: 
Meghatározok, hogy kérdezzek,
Megkötve a bátorságot.
Lepecsételem az intelligencia kimenetét
A forma önlétező tónusával.
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Készíts cselekvési tervet; határozd meg a korlátokat, teremtsd meg a siker lenyomatát.

Mudra:
Karok a fej fölött „V”-t formálva a galaktikus kommunikáció befogadására; ezután ujjhegyeidet összeérintve helyezd harmadik szemedre, majd karjaidat engedd le, tenyérrel kifelé „V”-t formálva oldaladnál.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés:
“Felveszem személyi erőm botját. “

Meditáció:
“Transzcendens ragyogása vagyok éjszaka virágzó lótuszodnak, arannyal fénylő botod tetején.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.