KIN 057* Vörös Felhangos Föld* 02.09

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

057-caban-5A Felhangos Föld minőségével ma picit leföldelődünk, töltekezünk, hogy lendületet vehessünk. A Felhangos tónus olyan, mint amikor az íj idegét (húrját) hátra húzzuk, hogy minél nagyobb erővel lőhessünk ki nyilunkat. A mi esetünkben azonban ezt az ideget egész mélyre, a belső erőközpontunkba kell visszahúzzuk, hogy célirányosan és határozottan/eltökélten lőhessünk ki célunk felé. Mindezt ma tökéletesen kiegészíti a Vörös Föld minősége, mely hatására, kissé visszatérünk a jelen pillanatba, hogy összpontosítsuk figyelmünket és erőforrásainkat.

Ahogy a Föld napjain már hozzászokhattunk, ma is olyan szinkron eseményekben, „deja vu” érzésben és/vagy véletlen szerű találkozásban lehet részünk, mely, ha hagyjuk leülepedni, nagyon fontos útmutatókkal tudnak szolgálni a későbbieben. Mégis legyünk türelmesek, ne ugorjunk elhamarkodott döntésekbe, következtetésekbe. Előfordulhat, hogy ma úgy érezzük, „nem vagyunk jó helyen”, netán fizikailag, mentálisan vagy érzelmileg működésképtelennek érezzük magunkat. Emlékezzünk arra, hogy egy átalakulási folyamatban vagyunk. Új kapcsolódás alakul, melyhez idomulnunk kell. Ne akarjunk mindent megérteni, legyünk türelmesek és kibillenthetetlenek. Adjunk teret és időt arra, hogy a mai nap eseményei kibontakozzanak, még az is lehet, hogy mindez csak napok múlva történik meg. A mai nap feladata az összpontosítás és az, hogy csakis a jelen pillanatra, pillanatban legyünk! Csakis így érhetnek el hozzánk a Vörös Felhangos Föld jelei! Ezt elérhetjük meditációval, kertészkedéssel, vagy a 4 elemmel föld, víz, levegő, tűz) való tudatos kapcsolódással. Ha az időjárás engedi, sétálunk egyet, vagy csak a meleg szobában vizualizációs gyakorlat segítségével képzeljük el, ahogy összekapcsolódunk a Föld vasmag-kristályával. Horgonyozzunk le ott egy kicsit és töltődjünk energiáival.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság vissza tartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra:
Megerősítek, hogy fejlődjek,
Irányítva az egyidejűséget
Lepecsételem a navigáció mátrixát
A kisugárzás felhangos tónusával.
Engem az életerő ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Gyűjts össze belső és külső erőforrásokat, hogy megerősítsd magadat és másokat.

Mudra: 
Mindkét kéz ujjai a hüvelykujjal háromszöget alkotnak, az alsóbb csakráktól indulva a koronacsakráig mozognak, majd vissza a szívcsakrához (ismételd háromszor).
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Szent unis mundi ajándéka, kentaurszem, ouroboros szent csomója, ötödikek köre, egészülj ki bennem.”

Megerősítés: 
„Összhangban vagyok középpontommal, a Föld-erők összhangban vannak a kozmikus erővel.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.