KIN 055* Kék Elektromos Sas* 02.07

Tzolkin Challenge: 5. Hullámvarázs 2021.02.05-2021.02.17

055-men-3Az Elektromos Sas napja virradt ránk, és vele együtt kezdetét veszi a 8. Maja Holdhónapunk. Az Egységesség Galaktikus Sólyom hava, az Igazság hava. A Sólyom segítségével, egy új nézőpontból szemlélhetjük az eseményeket. Megláttatja velünk a rendelkezésünkre álló képességeinket/lehetőségeinket és így azt is miként teremthetünk, vihetjük sikerre célkitűzéseinket. Ebben a 28 napban tehát fény derülhet minden kétségünkre, kioldódnak a kérdéseinkre a válaszok és így gyors és határozott döntéseket hozhatunk. Ha eddig bizonytalanok voltunk egy problémával, helyzettel kapcsolatosan, akkor meglátjuk a megoldásokat! Itt az ideje a cselekvésnek!

Ahogy megszokhattuk már, minden ciklus (év, hónap, hullámvarázs) első napja, erőteljesen befolyásolja és beszínezi az adott ciklust. Most sincs ez másként, a Sólyom havát, a Kék Sas hasonszőrű minőségei tovább fokozzák, érzékenyítik. Az Égenjáró hullámvarázs kíváncsi felfedezési vágyához, ma a Sas nyugodt „emelkedettsége” társul. Segítségével felszárnyalhatunk, hogy jobb rálátást kaphassunk az előttünk álló időszakra. Segít kitisztítani elménket, hogy visszatekintve az elmúlt napok eseményeire rálelhessünk a megoldásra, a szürkeségből kivezető útra. Használjuk ki az Elektromos tónus kreativitását, hogy egy új szintre emelkedhessünk.

A Sas arra figyelmeztet, hogy bízzunk önnön képességeinkben és kövessük álmainkat, hisz a Nap hullámvarázsban már megtanultuk, mi mindenre vagyunk képesek, ha elszánjuk rá magunkat. Engedjük el kétségeinket és minden hozzájuk fűződő gondolati mintát. Hallgassunk megérzéseinkre és cselekedjünk aszerint. Ne feledjük, hogy teremtő erővel rendelkezünk. Minden kimondott szó, de még a gondolatok is hatalmas erővel bírnak. Használjuk ki a mai napot arra, hogy újra gondoljuk céljainkat és kidolgozzuk a hozzá vezető lépéseket. Egyértelmű a hónap üzenete: kerekedjünk felül aggályainkon, induljunk el, és a képességeinket felhasználva, vigyük sikerre a küldetésünket! A fény és az erő által, most minden adott ahhoz, hogy leküzdjünk minden akadályt! Szembe kerülünk velük, de most lehetőségünk van végleg legyőzni azokat.

TZOLKIN CHALLENGE / A Vörös Égenjáró Hullámvarázs feladata: 

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  • Figyeljük meg és írjuk össze ellenérzéseinket egy-egy szituációval kapcsolatban. Vajon mi változna, ha mindennek ellenére mégis azt az utat választanánk..?
  • Merjünk kilépni, sőt feszegessük is komfort zónánk határait! Először kicsit felkavaró lehet, de amint hozzászokunk, a rejtély izgalmassá válik, és a bátorság magától megjelenik, hogy szembe tudjunk nézni minden új kihívással.
  • Legyünk BÁTRAK! Ne engedjük, hogy a látszat biztonság vissza tartson az ÚJ felfedezésétől.
  • Törekedjünk az egyensúlyra mindennap! Például: legyünk aktívak és kiáramlók napközben, de este térjünk vissza és egy rövid meditációval csendesedjünk le, hogy leülepedhessenek az események és feldolgozhassuk az új ismereteinket.

Mantra: 
Aktiválok, hogy teremtsek,
Megkötve az elmét.
Lepecsételem a látomás kimenetét
A szolgálat elektromos tónusával.
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon.

  1. Tónus:
    Szolgálj; légy nyitott minden lehetőségre; légy a megoldás része.

Mudra: 
A kezek kelyhet formálnak szívtájékon, azután felemelkednek szemmagasságba, majd oldalirányba, mintha sasként felszállni készülnél.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció:
„Érezd az erőt, ahogy hatalmas szárnyaimmal közelebb húzlak. Kövess az egy szívhez a kristályos középpontba.”

Megerősítés: 
„Reményekkel és látomásokkal telve táncolok és énekelek itt és most az egy szívhez.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.