KIN 026* Fehér Kozmikus Világáthidaló* 01.09

Tzolkin Challenge: 2. Hullámvarázs 2020.12.28-2021.01.09

tmb_95050_2026Az elmúlt 12 napban a Varázsló, különböző jegyeken át segített kialakítani és letisztázni kapcsolatunkat Szellemi vezetőnkkel. Ahhoz, hogy ennek a folyamatnak a végére pontot tegyünk, és hogy fentartható legyen, ma meg kell békélnünk a múlttal és el kell engednünk mindazt a tapasztalást, mely az elmúlt napokból megmaradt, de fejlődésünket immár nem szolgálja. A mai nap tehát az átalakulásé. Gyakoroljuk a megbocsátás képeségét és forduljunk megértéssel és szeretettel önmagunk felé. Ehhez ma a Világáthidaló minősége hozza el a békét és megnyugvást, így átvezetve bennünket a Kék Kéz, gyógyító hullámvarázsába.

A mai napon tehát elindul egy újfajta átalakulási folyamat, melyben a kezdő lökést a mai nap, a kidolgozást pedig, a következő Hullámvarázs viszi véghez. A Világáthidaló, ma az elengedésre és megadásra szólít fel. Elengedni a kontrollt, az irányítást és az elvárásokat, megadni magunkat egy nagyobb erőnek. A megadás, szabadság. Felhívás arra, hogy felmentsd és felszabadítsd magad az előre kialakított és meghatározott cselekedetek kötelékéből, hogy legyen minden jó úgy, ahogyan van, és inspirálóbb életet élhess a jelen pillanatában. „Az élet végtelen körforgásában, ahol most vagyok, minden teljes, egész és tökéletes.” (Louise L. Hay)
A mai nappal, nem csupán a Varázsló hullámvarázst zárjuk, de pontot teszünk a (Kék Kristályos) viharos 6. Maja Holdhónapunknak is. A Holnapi naptól induló Kék Kéz Hullámvarázs energiái hatják át a 7. hónapunkat, mely az energetikai feltankolásról szól, az erővel való feltöltődés idejét adja meg. Ennek folyamatát a mai nap alapozzuk meg!

Érdemes tehát ma összeírni mindazon hiedelmeket, ítélkezéseket, korlátokat, kinőtt énrészeinket, stb., melyeket szeretnénk elengedni és meditációval, vagy saját szertartással elengedni. Legyen ez akár egy alkotás, melyet utána megsemmisítünk, vagy lista égetés, vagy csupán légzés meditációval való elengedés. A lényeg, a szándék és elfogadás. Tekintsünk pozitívan a mai napra, adjuk át magunkat ennek a Változásnak ítélkezés nélkül! Tartsuk fenn a tiszta szándékot, és figyeljük meg, ahogy a régi minták egyszerűen elolvadnak és elhalnak. Lehet ennyire egyszerű!

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Varázsló Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Vizsgáld meg a Személyi erő és Irányítás kérdéskörét önmagadban, életedben. Vajon mi motiválja tetteinket; elismerés, az ego megerősítése, státusz?
  • Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre. Zárjuk ki a kavargó gondolatainkat és a külvilág zaját.
  • Kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal, és kérjünk tőle útmutatást.

Mantra:
Kitartok, hogy kiegyenlítsek
Túlhaladva az alkalmat
Lepecsételem a halál tárházát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a szív ereje vezet utamon

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra:
Tartsd a kezeket együtt a jobb arccsont alatt, mintha aludnál rajtuk; ezután keresztezd karjaidat a mellkasodon, mialatt meghajolsz; végezetül emeld fel a fejed a szemed előtt keresztezett karokkal.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a fűtőanyag, a takarmány minden akadály elpusztításához, és az újjáépítéshez Istenben.

Megerősítés: 
Elengedem. Hagyom, hogy menjen. Átadom magam. Megbocsátok.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.