KIN 025* Vörös Kristályos Kígyó* 01.08

Tzolkin Challenge: 2. Hullámvarázs 2020.12.28-2021.01.09

552248_439837136053910_1025047419_nA Fehér Varázsló Hullámvarázsunk során a szellemünket tápláltuk, fejlesztettük. Gyakoroltuk az elfogadást, a személyes felelősség vállalást, az alázatot, vagyis a Tudatos létet. Az utolsó előtti napon, elérkezett az idő a felismerésekre. A jobb megértés érdekében, a Vörös Kígyó ma felébreszti test-tudatosságunkat, hogy összekapcsoljuk az eddig tanultakat. Ahogy José Argüelles mondja a Maja Faktor című könyvében: „Mint a maják, mi is meg fogjuk érteni, hogy a csillagokhoz vezető út az érzékeken keresztül halad.” A testben rejlenek a kulcsok tudatosságunk teljes felébresztéséhez.

A Maja rendszerben a Kígyó a motivációk, ösztönök, vágyak és belső teljesség felé mozgásunk alap struktúráját jel-képezi. Segítségével feloldhatjuk a régi blokkokat, elakadásokat, újra áramlásba hozva életenergiáinkat. Testünk egy csodálatos eszköz, mely speciális tudatossággal rendelkezik, emlékszik mindenre, amit átélt és magában hordja a múlt tudatosságát, beleértve a traumákat és sebeket is. Ma különösen legyünk nyitottak és befogadók üzeneteire, ösztönös megérzéseinkre, mert fontos tanítást hoznak. A Kígyó mindenekelőtt a rutint és a megszokást hivatott elűzni életünkből, hogy helyüket a lelkesedés és a kreativitás vehesse át.  Lássuk meg, hogy életünk mely területein vezet bennünket „robotpilótánk” és tudatosan törjünk ki ebből a bár kényelmes, de nem előre-vivő keretből.

A mai Kristályos tónusú napon, -a felismerések napján- vegyük észre mindazt, amit az elmúlt napok elménkből a felszínre hoztak, de nem szolgálják érdekünket. Ne „gondolkozzunk” rajta, egyszerűen hagyjuk, hogy testünk intuitív módon megérezze a változáshoz szükséges megoldásokat, hogy a következő hullámvarázsban a Kék Kéz által megindulhasson a gyógyulási folyamat.

Ha még nem tetted, csatlakozz a Tzolkin Challenge-hez és dolgozz Önmagon, Önmagadért!  Olvass róla, csináld végig.

TZOLKIN CHALLENGE / A Fehér Varázsló Hullámvarázs feladata:

  • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
    Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
  • Vizsgáld meg a Személyi erő és Irányítás kérdéskörét önmagadban, életedben. Vajon mi motiválja tetteinket; elismerés, az ego megerősítése, státusz?
  • Amikor csak tehetjük, naponta meditáljunk, de legalább is csendesedjünk el 20 percre. Zárjuk ki a kavargó gondolatainkat és a külvilág zaját.
  • Kapcsolódjunk össze belső Mágusunkkal, és kérjünk tőle útmutatást.

Mantra:
Szentelek a túlélés érdekében
Egyetemessé téve az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
Az együttműködés kristályos tónusával
Engem a navigáció ereje vezet utamon.

11. Tónus:
Fedezd fel, oszd meg és fejezd ki a tudást, a bölcsességet nyitottan és szeretettel.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
„Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.”

Megerősítés: 
„Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.