KIN 260* Sárga Kozmikus Nap* 12.14.

sun-star-photo-Alea-RainA mai nappal véget ér egy fejlődési szakasz egy Tzolkin. Ez a Tzolkin 2020. március 30-án indult és egy igen kemény időszak kezdetén lépett be életünkbe. A Tavalyi (Fehér Mágneses Varázsló) évünk 9. hónapján vette kezdetét, mely egy új, 13 éves ciklus első éve volt. Mint minden ciklus első napjáról/hónapjáról/évéről elmondható, ez is meghatározza az előttünk álló ciklus témáját, magához vonzva a megdolgozandó területeket. Jelenleg ennek a ciklusnak 2. évében járunk, melyet a Kék Lunáris Vihar tisztit meg éppen. A Vihar évéről a linkre kattntva olvashatsz.

Hamarosan egy újabb szintre lépünk fel, hogy megismerjük milyen lehetőségeket tartogat számunkra az új Tzolkin és ehhez mely részünket kell tovább fejlesztenünk, netán elengednünk. A Tzolkin (260 nap) minden esetben GAP nappal indul és végződik, betartva a jegyek és a kisebb ciklusok (hullámvarázsok, sorspaloták) sorrendiségét. Ezen finom-hangol még pluszban az adott Maja év és hónapjainak minősége (színe, tónusa, jegye). Éppen ezért nincs két egyforma Tzolkin.
A mai Kozmikus Nap a feltétel nélküliséget, az elfogadást és önmagunk megújult fényének felvállalását hozza el életünkbe. Segítségével ma megbékélhetünk az elmúlt napok eseményeivel, ugyanakkor fel is készít a következő időszakra. Mint írtam a Tzolkin GAP nappal indul és ezzel is végződik. Ami elindult bennünk a Sárkány ősanyai és gondoskodó minőségével, mely bátorságot és kitartást adott, az most a Nap ősapai minőségével zárul, amikor is büszkén kiállhatunk és vállalhatjuk „sebeinket”, „harci sérüléseinket”, hisz tudjuk kemény és becsületes csatában szereztük. Többé váltunk általuk, megerősödtünk. Nem az a hős, aki sosem bukik el, hanem az, aki  minden bukás után talpra áll, tanul hibáiból és tovább küzd!

Egy Tzolkin-nyi idő 9 hónap/260 nap, mely elegendő egy emberi élet megalkotásához. Ezt a fejlődési csodát megismételhetjük önmagunkon is, Önismerettel, személyiség fejlesztéssel. Ezért a holnapi naptól kezdetét veszi a „Tzolkin Challenge”. A Fődíj, hogy nagyobb rálátásunk lesz Önmagunkra, életünk mozgató rugóira; jobban tudjuk majd kezelni a kihívásainkat; fejlesszük képességeinket, és az, hogy kivételesen ÖNMAGUNKÉRT, fejlődésünkért teszünk komolyabb lépéseket! Csakis rajtad áll, hogy ezzel a lehetőséggel mit kezdesz!

Mantra: 
Kitartok, hogy megvilágítsak
Túlhaladva az életet
Lepecsételem az egyetemes tűz mátrixát
A jelenlét kozmikus tónusával
Engem a kivirágzás ereje vezet utamon.
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál vagyok… Lépj be.

  1. Tónus
    Ünnepelj; kapcsolódj össze a Forrással; ünnepeld a sikert és az életet!

Mudra: 
Tenyereidet fordítsd magad felé szemmagasságban, egymástól vállszélességben, amíg karod el nem kezd bizseregni; azután forgasd kifelé a tenyered, kitárt karokkal sugározva szét a nap-tudatot.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„A fény gyermeke vagyok, azon isteni gyermek hatalmával és áttetszőségével felruházva, mellyel azonosítom létezésem.”

Meditáció: 
„Ugyanaz az arany madár lakozik az emberi szívben, mint a Napban.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.