KIN 001* Vörös Mágneses Sárkány* 12.15* Galaktikus Aktiváló Portálnap

majaTzolkin Challenge: 1 Hullámvarázs 2020.12.15-2020.12.27

TZOLKIN: A Maja naptár szent köre, a Galaktikus Mátrix, mely 20 archetípus és 13 szám kombinációiból áll. A Galaktikus Rend Teremtő elveinek, végtelen áramlását fejezi ki, viszi végig ez a 260 nap.
Ennek a csodás körnek Első Hullámvarázsa mindig a Vörös Mágneses Sárkány Hullámvarázs, mely lefekteti alapjait a következő 260 napnak. Ez az időszak a gondoskodás és odaadás képességét hozza a felszínre, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy Önnön energiáinkat ne aprózzuk fel. A Sárkány az Ősanyai minőséget szimbolizálja, így nem meglepő, hogy a(z Ős)Bizalom és a Biztonság kerül a középpontba. Tanuljunk meg tudatosan összekapcsolódni a Forrással, a Mindenség energiáival, így energiáink kifogyhatatlanok lesznek. Ebben a 13 napban igazán fényes és szeretetteli ünnepi időszakban lehet részünk.

A Tzolkin első napja, mindig egy Galaktikus Aktiváló Portálnap is egyben. GAP napokon megsokszorozva és megtisztítva jutunk az adott archetípus/jegy Tiszta minőségéhez. A Vörös Sárkány Hullámvarázs, ezáltal még hangsúlyosabbá válik. A következő 13 nap ősanyai minősége felébreszti bennünk a gondoskodás a bizalom és a biztonság tüzét. Ez a hullámvarázs és természetesen a mai nap is, tökéletes lehetőséget biztosít nekünk, hogy új célokat tűzzünk ki magunk elé, melyek között bátran szerepelhetnek hosszú és nagyon hosszú távú tervek is. A lényeg, hogy ne rettenjünk meg a kitűzött cél nagyságától, bátran határozzunk meg részcélokat, lépcsőket, hogy utunk során legyen mindig egy kis sikerélmény. A Sárkány segítségével tanuljunk meg újra bízni önmagunkban és a mindenség támogató erejében, hisz referenciának itt áll mögöttünk eddigi életünk. Tudjuk, hogy az ide vezető út sem volt rózsaszirmokkal teleszórva, mégis Itt vagyunk! Bennünk él a fejlődési vágy (feltételezem ezért olvasod eme sorokat is), hisz érezzük, tudjuk, hogy valami több van bennünk, többre vagyunk hivatottak ezen a Földön, mintsem hogy csak a hétköznapok mókuskerekében őrlődve várjuk a csodát.

A Sárkány ma felhívja figyelmünket a bizalom és befogadás képességére, valamint arra, hogy ne csak mások igényeit vegyük figyelembe, hanem elsősorban Önmagunkat „tápláljuk”, szeressük. A Mindenség egy védőhálót von körénk, és ha Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk a célunk elérése érdekében, Ő megsokszorozza a befektetett energiát. Tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire most igazán szükségünk van? Akármi is legyen az, eben a 13 napban biztosítsuk magunk számára az időt és a teret, hogy ezek a minőségek, gondolatok, események beléphessenek az életünkbe. Ez most az egészséges „önzőség” ideje! Azért „egészséges”, mert azáltal, hogy önmagunk számára mi vagyunk az elsők, a bennünk lévő szeretetet, odafordulást később megsokszorozódva adhatjuk át másoknak.

TZOLKIN CHALLENGE / A következő 13 nap feladata:

 • Végy egy tiszta füzetet és kezdj neki a célok megfogalmazásának!
  Mi az, amire lelked mélyén igazán vágysz?
 • Vizsgáld meg a Bizalom és Biztonság kérdéskörét önmagadban, életedben.
 • Vizsgáld felül milyen mértékben hanyagolod saját szükségleteidet, érzéseidet másokéhoz képest.
  Az egész Univerzumot a szeretet mozgatja. Adj és Fogadj!
  Teremtsd meg az egyensúlyt önnön igényeid és mások szolgálata között! Adj szabadon és feltétel nélkül, ragaszkodás és kötöttségek nélkül.

Mantra: 
Egyesítek, hogy tápláljak
Vonzva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
A cél mágneses tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok …Lépj be.

 1. Tónus:
  Kezdj új teremtést az Isteni Akarattal összhangban.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rázd fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.