KIN 119* Kék Lunáris Vihar* 07.26 BOLDOG ÚJÉVT!

d25b58f558ff09c212a348bd6c9589b7A Fehér Mágneses Varázsló mentális éve után, most egy érzelmekben gazdag, átalakító év következik. Tavalyi évben egy új, 13 éves ciklus vette kezdetét, melyben a magasabb szintű tudás elsajátítása, egy mélyebb önismeret a célja, természetesen mindezt ki-ki a saját fejlődési szintjén éli meg. A témák ebben a 13 évben, a tavaly felhozott események mentén: a becsület, a személyi erő és az irányítás kérdései; az isteni akarattól eltérő akarat; az elfogadás és az elismerés igénye; a szív-ismerettel nem egyező elme. Ezen ciklus (Év-Hullámvarázs) második éve kezdődik ma, és mint ahhoz már hullámvarázsokban hozzászokhattunk, a tavalyi évünk ellenpólusát hozza minőségként. Ez az év rámutat arra, hogy milyen elakadásaink, beragadásaink vannak, melyek visszatartanak a kiteljesedésünkben és a Vihar segítségével segít megszabadulnunk tőle. De mindennek persze ára van: „No pain, no gain” – „Fájdalom nélkül nincs fejlődés”

A Vihar elementáris erejével lép be ma életünkbe, felkorbácsolja érzelmeinket, meghozza a fizikai viharokat is, számíthatunk sok-sok esőre, erős szélre. Érzelmileg is az igazi nyári vihar érzetét kelti, a csattogó, dörgő, a semmiből hirtelen leszakadó, de ugyanolyan gyorsan távozó záporra kell számítani. A Lunáris Vihar minősége, idén, villámszerűen belecsap minden olyan ingatag lábakon álló struktúrába, -legyen ez élet-terület, célkitűzés, projekt, kapcsolat, munkahely, stb.- melyek megérettek a változtatásra. Mindezek kimenetele, csakis a MI hozzáállásunkon múlik és azon, ki, hogyan éli meg ezt a változást. Az ember legjobb segítője és akadályozója is egyben Önmaga, valamint a Szabad Akarat. A 2 kulcsszó erre az évre: alázat és megengedés/elengedés. Az előző évben megtanultuk összehangolni egyéni vágyainkat a magasabb akarattal. Megtapasztalhattuk, hogy amennyiben egyéni célkitűzéseink, nem csupán a személyiség szintű vágyainkat szolgálják, akkor a Mindenség kipótolja erőfeszítéseinket. Ez a hozzáállás a következő 13 évet is átszínezi, így érdemest erre emlékeznünk.
Az évvel járó érzelmi hullámzást legjobban úgy vészelhetjük át, ha felkészülünk és nyitottak vagyunk a változásra. Az ellenállás energiáját inkább fordítsuk a változás elősegítésére! Engedjük el ragaszkodásainkat, a birtoklási vágyat és önként ajánljunk fel a Vihar oltárára olyan szokást, régi mintát melyek már nem szolgálják fejlődésünket. Fogadjuk el, hogy Világunkban egy dolog csak az állandó, a VÁLTOZÁS! Alakítsunk ki magunkban egy belső erődöt, mely lelkünknek stabil alapot biztosít, és ahová vissza-visszatérhetünk az év során töltődni, amikor csak szükséges. Érdemes ebben az évben gyakrabban meditálni, rátalálni belső erőközpontunkra és időközönként szanálni.

Könnyítsünk terheinken, hogy a 2 nap múlva kezdődő és 20 napig tartó MAG napokon könnyebben fel tudjuk dolgozni a beérkező új minőségű energiákat. Amikor elengedjük a ragaszkodást és az irányítási vágyat, lehet, hogy fájdalmas lesz, de hamarosan meg fogjuk látni, hogy mindaz, amiben egykor annyira hittünk, valójában már rég elévült és csak az akkor megélt emlékek táplálták „helyességét”.

MÉG ELÉRHETŐ AZ ÉVET TÁMOGATÓ KARKÖTŐNK, MELY MINDAMELLETT HOGY GYÖNYÖRŰ, SEGÍT MEGTALÁLNI ÉS MEGTARTANI BELSŐ ERŐKÖZPONTODAT EGÉSZ ÉVEN ÁT.

Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Polarizálok, hogy katalizáljak,
Stabilizálva a lényeget
Lepecsételem az öngerjesztés mátrixát
A kihívás lunáris tónusával
Engem a mágia ereje vezet utamon

  1. Tónus: „Vedd észre a korlátokat, hogy átöleld őket, és túljuss rajtuk.”

Mudra:
Tedd össze kezedet a szívednél, mintha imádkoznál, ujjaidat kapcsold egymásba; majd erőteljes mozdulattal emeld karjaidat a fejed fölé, robbanásszerűen szétnyitva kezeidet, miközben egyfajta megtisztulást jelző hangot hallatsz.

Megerősítés:
„Megtisztítom és átalakítom magam. Lángra lobbantom fénytestem, meggyógyítva minden elszakadást.”

Meditáció:
„Lépj az örvénylő fátylak véges tánca mögött felsejlő eksztázis hullámába. Felsőbb Éned darabjai összegyűlnek, hazafelé tartanak. Leplezetlenül emelkedj fel. Vár a messzeség.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.