KIN 244* Sárga Planetáris Mag* 11.28

magicbox-300x244A mai nappal elérkeztünk az 5. Maja hónapunk (Planetáris Majom) feléhez, valamint a Sas Hullámvarázsunk kiteljesedéséhez. Mindkét minőség (Majom, Sas) a tisztánlátás minőségét hozza a Majom a feje tetejére állítja világunkat, hogy rákényszerítsen egy másfajta látásmódra, nézőpontra, a Sas pedig segít eltávolodni a nehézségektől, hogy feltárulhasson előttünk a nagyobb kép, így töltve fel bennünket reménnyel és kitartással. A Planetáris Mag napja ma ráébreszt bennünket arra, hogy ezzel a „kierőszakolt” nézőpontváltással, mi minden került a felszínre. Elérkezett az idő, hogy álmainkat, lehetőségeinket valóra váltsuk.

Az elmúlt napokban, víziónikért dolgoztunk; kitűztük a célt, elterveztük a lépéseket, felkutattuk a hozzá vezető képességeket, értékeinket. A mai napon, mindez fizikai szinten is manifesztálódik. Vállaljunk a felelősséget régi s újonnan felfedezett képességeinkért, és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy ezeket az értékes ajándékokat kamatoztathassuk. Elérkezett az idő, hogy végre valóra váltsuk saját álmainkat! Mindenhez, amit az Életünkben szeretnénk megtapasztalni, ránk is szükség van; minden tettünkre, lépésünkre, gondolatunkra, hogy a Mindenség megsokszorozhassa erőfeszítéseinket! Forduljunk hát magunk felé szeretettel és gondoskodással, hogy a bennünk rejlő képességeket kivirágoztathassuk. Hagyjunk fel a halogatással, ne várjunk a „tökéletes” időszakra. Itt és Most van az ideje a cselekvésnek, hogy megkaphassuk hozzá az Univerzum támogatását. Álmaink és vágyaink bennünk vannak, ébredésre várva. A válasz belül van, nem kívül! Cselekedj!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy célozzak,
Előállítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a szabad akarat ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra:
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.

Meditáció:
„Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.”

Megerősítés:
„Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.