KIN 243* Kék Szoláris Éjszaka* 11.27

30e3a60a9e52e047705baaace2545b33--stargazing-telescope-anime-starsA mai nap az álmok és az Éjszaka misztériumába kalauzol el, hogy feltérképezhessük tudatalattink üzeneteit, ajándékait. A Sas hullámvarázsban megjelenő Éjszaka minősége érdekes kettősséget hoz, ugyanis mindkettő a jobb megértést szolgálja. Míg a Sas fentről térképezi fel vízióinkat, kivonódva az érzelmi drámákból, addig az Éjszaka bizony mindezek mélyére visz le, hogy jobban megismerjük és így megérthessük érzelmeink mozgató rugóit.

Az álmok tudatalattink munkálkodásainak eredménye, vannak jó és békés álmok, de akadnak félelmetes, un. rémálmok is. Fontos tudatosítanunk, hogy ezek mind, mind saját lényünk, gondolataink, érzelmeink tudatalatti kivetülései. Érdemes ma például visszaemlékezni álmainkra, esetleg visszafeküdve „tovább-álmodni” és papírra vetni az első motívumot, részletet, ami csak eszünkbe jut. Vizsgáljuk meg álmaink jelentését, fedezzük fel szimbológiáját. Álmainkban, testi tüneteinkben vagy kapcsolatainkban gyakran felbukkan az, amit leblokkoltunk, elrejtettünk. Ma elérkezett az idő, hogy mögé nézzünk ennek a kétoldalú tükörnek. Előfordulhat, hogy ettől ma kissé feszültebbé, nyugtalanabbá válhatunk, de emlékezzünk, hogy bármi is az oka, az bizony csakis önnön belső mélységünkből ered. Ott pedig biztonságban vagyunk! Örök érvényű igazság, melyet ma különösen fontos alkalmaznunk: Szembe kel nézzünk saját félelmeinkkel, hogy Fénybe emelve, egyszerűen semmivé váljanak.  Fedezzük hát fel bátran belső kételyeinket, félelmeinket, menjünk közelebb, vizsgáljuk meg ennyire van valós alapjuk, mennyire érvényesek még jelen helyzetünkre. Ugyanis előfordulhat, hogy már csupán „megszokásból” szorongunk, tartunk bizonyos dolgoktól, élethelyzetektől, érzésektől. Használjuk a Sas külső szemlélő módját, hogy megláthassuk a mögöttes tanításokat. Valóban ennyire rossz lenne a helyzet? Mi a legrosszabb ami történhet? Ki fél igazán, lényünk mely része? És vajon mitől is fél valójában? Nem kell megválaszolnunk ezeket a kérdéseket, csupán tegyük fel és engedjük ki az Univerzumba. Hagyjuk, hogy a válaszok maguktól visszatérjenek hozzánk. Ne feledjük, hogy a félelem, csupán a bizalom hiánya. Tudatosítsuk, hogy mindaz az erő, hatalom mely lelkünket táplálja, ugyanonnan ered, mint az, amelyik a Világegyetemet hozta létre. Akárhogyan is, mindig minden értünk történik. Tanuljunk belőle!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.

Mantra:
Lüktetek, hogy álmodjak
Megvalósítva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az öngerjesztés ereje vezet utamon

9. Tónus:
Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra:
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason

Meditáció:
„Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca”

Megerősítés:
„Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.