KIN 242* Fehér Galaktikus Szél* 11.26

il_fullxfull.730702427_1pyqMa a Fehér Szél minősége tér vissza közénk, ismét felelevenítve az előző hullámvarázs témáit. Ahogy a Szél napjain megszokott; kint is bent is zúg a szél, kavarognak a gondolatok, beindulnak az érzelmi felcsattanások, a felesleges csevegés, a pletykák. A Galaktikus Szél emlékeztet, hogy tartózkodjunk a jelenben, engedjük el reagáló természetünket és maradjunk őszinték mind önmagunkhoz, mind környezetünkhöz.

Ma a kommunikáció erejével tér vissza közénk a Szél hullámvarázs témája, arra kérve bennünket, hogy összekapcsolódva a szellemi vezettetéssel, rendezzük a félreértéseket, nézeteltéréseket önmagunkban, életünkben. Törekedjünk az egyszerű és érthető megfogalmazásra, mert ha nem figyelünk, szó szerint „elbeszélhetünk” egymás mellett. Fontos, hogy megfogalmazzunk önmagunk számára is, hogy mi is a Mi Igaz vágyunk. Hallgatnunk kell belső hívó szavunkra, melyet azonban most elnyomhat a kétség és a bizonytalanság hangja. Fontos, hogy elcsendesedve idézzük fel az elmúlt Hullámvarázs tanulságait, eseményeit. Váljunk nyitottá, befogadóvá és ítéletmentessé. Vállaljuk a felelősséget cselekedeteinkért és hallgassunk a Szellemi sugallatra. Törekedjünk arra, hogy meglássuk a vágyaink mögött rejlő motivációt, és hogy valóban a Magasabb Énünk akaratát nyilvánítsuk ki. Nagyon fontos a figyelem. Hallgassuk meg a másik félt, a másik aspektusunkat. Bár ez egy érzelmes hónap, tudatosan fókuszáljunk a Sas tanítására és vonódjunk ki, emelkedjünk felül az érzelmi drámákon!

A mai nap energiát elősegíthetjük, ha a reggelt egy pár perces meditációval indítjuk. Igyekezzünk ma verbálisan a lehető legkevesebbet kommunikálni. Szavainkat csakis a tiszta őszinte szándék vezesse. Tudjuk, hogy a kimondott szónak teremtő energiája van, mely a Szél napjain különösen igaz. Ügyeljünk hát, hogy minek adunk ma energiát! Legyen áldott a napod!

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Harmonizálok, hogy kommunikáljak
Formálva a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem a halál ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra:
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.

Meditáció:
„Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.”

Megerősítés:
„Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.