KIN 241* Vörös Rezonáns Sárkány* 11.25* Galaktikus Aktiváló Portálnap

sárkányA Vörös Rezonáns Sárkány napjához érkeztünk, mely a Kék Sas Hullámvarázs kellős közepe. A Rezonáns tónusú napok a feltöltődésről a megújulásról szólnak, közvetlenül összeköt minket a forrással. Mindez fokozottan igaz a GAP napokra eső napokkal. A mai Rezonáns Sárkány nap az Öngondoskodásra, Önelfogadásra szólít fel. Arra sarkall, hogy fogadjuk el a valóságot és önmagunkat, hogy összefüggéseiben láthassuk meg a Sas Hullámvarázs célkitűzéseit.

A Vörös Rezonáns Sárkánnyal megkezdődik Tzolkin-unk záró akkordja.  Azok a bizonyos utolsó (20) napok, amikor is jegyenként búcsút mondunk az elmúlt Tzolkin tanításainak és számba vesszük eredményeinket, tanulságainkat. Tesszük mindezt, az 5. Planetáris Majom Holdhónapunk felénél, mely felerősíti az egységbe rendeződést és nézőpontváltást. Ha a következő napokat átengedjük magunkon és egy picit is foglalkozunk fejlődésünkkel, semmi sem „menthet” meg bennünket attól, hogy sikerre vigyük terveinket! A Sárkány minőség mindig valami új kezdetét hozza el, még akkor is, ha a hullámvarázs kellős közepén jelenik meg, mint a mai napon. A Rezonáns tónussal együtt ma segít elengednünk a Sas hullámban felszínre került, de mára már érvényét vesztett gondolatokat, mintákat, hogy így teret biztosítson a beérkező új információknak. Ez a minőség bizalmat, reményt és az odaadás érzését hozza be életünkbe. Arra kér legyünk nyitottak és megengedők. Hagyjuk távozni a sallangot, és fogadjuk nyitott szívvel mindazt, ami előre mozdít. A Sárkány jegye a Galaktikus Aktiváló Portálnapok erejével, ma felkészít a következő lépcsőfokra, tökéletes alapot biztosítva az Új Tzolkin terveinek előkészítéséhez. Használjuk a Sárkány és a GAP nap erejét, mely ma mintegy védőháló, megtart bennünket, biztonságot nyújt. Bízzunk magunkban és a belső hangunkban. Kapcsolódjunk össze a Forrással, mely feltölt végtelen szeretetével és gondoskodásával.

Mind a Sas, mind a Sárkány minősége a szolgálatról szól. Míg a Sas a tanító, addig a Sárkány az Ősanyai gondoskodásról, tanításról szól. Mindkettő képes arra, hogy át lásson a jelen pillanat káoszán, felülemelkedjen bármily konfliktuson, egy jó ügy érdekében. Azonban mindkettő ugyanúgy hajlamos arra is, hogy önmagukat háttérbe szorítsák ezen cél érdekében! Holott épp az lenne a cél, hogy úgy segíthessenek, hogy Ők maguk ne sérüljenek. A Sárkány minőségét elősegíthetjük, ha ma picit többet gondoskodunk önnön igényeinkről, mint általában. Adjunk magunknak időt és teret ahhoz, hogy regenerálódhassunk, erőt gyűjthessünk.

Nincs ötleted Karácsonyi ajándékra? Válasz akcióinkból december 6-ig és írj nekünk: majaharmonia@gmail.com

  1. Ajándékozz egy személyre szóló elemzést, egyedi Maja karkötővel! Ha december 6-ig elemzést rendelsz, az elemzés áráért (8000 ft) most egy ajándék karkötővel is meglepünk!
  2. Rendelj 2 személyes karkötőt és a 3-at ajándékba adjuk! Tökéletes ajándék barátnőidnek.
    Aromaterápiás lázban égsz? Igény szerint, egy bazalt kővel kiegészítve, akár illóolajjal is viselhetők!

Mantra:
Levezetek, hogy tápláljak
Inspirálva a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra:
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában. A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.comoldalon.

Megerősítés:
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció:
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.