KIN 204* Sárga Szoláris Mag* 10.19

4463d7c2de032a24af9fe8a62e25cb6fA küszöbön a változás! A Szoláris tónus a hullámvarázs 9. napja, mely az átjáró múlt és jelen között. A Mindaz, aki eddig voltál, vagy minden, ami eddig volt, (a Hullám tanításának/eseményeinek köszönhetően) már nem köt gúzsba, a jövő pedig mágnesként vonz. A Szoláris napokon érdemes megállni egy percre, összegezni. Ez lehetőséget ad arra, hogy meghozzuk döntéseinket saját belső összhangunk által, hogy így a megakadt helyzetek újból sodrásba kerüljenek.

A Harcos Hullámvarázsban megjelenő Sárga Mag ma arra figyelmeztet, hogy életünkért, álmaink megvalósulásáért egyes egyedül mi tartozunk felelősséggel! Ez azzal jár, hogy bizony hátra kell hagyjuk régi már jól megszokott énünket, megszokott és kényelmessé vált „bepunnyadt” szituációkat azért, hogy elérhessük célunkat. Ne engedjünk a biztonság illúziójának! Lépjünk be az így feltáruló lehetőségek világába! Ne essünk bele elménk csapdájába és ne is várjunk a tökéletes alkalomra, mert nincs olyan! Csak az itt és most van!
Ez a Hullámvarázs, a Harcos bátorsága és intelligenciája erejével, segít felismernünk és elérnünk Szívünk Igaz vágyát. Rávezet arra, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökkel, hogyan tudjuk ezt minél hatékonyabban elérni, megfejlődni. Csakis rajtunk múlik, hogy mihez kezdünk ezekkel a lehetőségekkel? Nekilendülünk és meglovagoljuk ezeket hullámokat, vagy hagyjuk elülni? Használjuk ki a Harcos adta bátorságot és merjünk nagyot álmodni! Tervezzük meg további lépéseinket, ne hezitáljunk, vágjunk bele az utolsó hajrába! Zárjuk le a múlt fejezetét, hogy az így felszabadult energiáinkkal egy újat alkothassunk.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Lüktetek, hogy célozzak
Megvalósítva az öntudatot
Lepecsételem a kivirágzás bevitelét
A szándék szoláris tónusával
Engem az egyetemes tűz ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Cselekedj szenvedélyesen, lelkesen és sürgősen.

Mudra: 
A tenyereket egymásra téve virágkelyhet formálsz a napfonatnál, a hasi idegközpontnál, mintha egy magot tartanál benne, majd kinyitott tenyérrel felajánlod a magot az életednek.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a bodhi-mandala, a megmutatkozó maglehetőség.

Megerősítés: 
Én vagyok a termékeny táptalaj és a lehetőség öncsírázó magja.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.