KIN 203* Kék Galaktikus Éjszaka* 10.18* Galaktikus Aktiváló Portálnap

203-akbal-8A Galaktikus Éjszaka minőségével ma visszatérünk az előző Hullámvarázs témáihoz és (lévén a hónap első napja) velünk is marad a következő 28 napban. Az Éjszaka minősége az álmok, a tudatalatti világába kalauzol el bennünket. Egy mélyebb önismeretre, elmélyülésre szólít fel bennünket, hogy felfedezhessük az ott ránk váró ajándékokat. Arra kér, hogy figyeljünk álmainkra, bátran hagyatkozzunk intuíciónkra és hozzuk ki minden elénk táruló lehetőségből a lehető legjobbat.

A 4. Maja Holdhónap, a Forma Önálló Bagoly Hava. Ebben a 28 napban formát kap mindaz a folyamat, amin a következő hónapok alatt megyünk majd keresztül. Stabilizál, földel és gyógyít, valamint keretet szab. Elérkezett a felelősségvállalás, vegyünk kezünkbe életünk irányítását, hallgassunk belső megérzéseinkre. AZ Éjszaka és a Bagoly hónapja együtt segít bennünket Lelkünk mélyére hatolni, hogy szembe nézhessünk belső (sokszor irreális) félelmeinkkel, melyekkel önmagunknak szabunk gátat. Ez fájdalmas és kellemetlen lehet, de szükségszerű a gyógyuláshoz. Fontos azonban a sötétséget és a benne rejlő erőt megérteni. A sötétség nem gonosz, nem rossz, egyszerűen csak létezik. Ez a kozmosz üressége. Belőle teremtődik minden. Ezért is szükséges felszabadítanunk a tudatalattinkat a negatív minták, hiedelmek, érzelmek, emlékek alól, mert a tudatalatti tartalma és annak minősége keveri az üstöt teremtésünk minden pillanatában, meghatározva a jövőbeni lehetőségeinket. Tudatosítsuk magunkban, hogy ez a mélység nem feltétlenül rossz, sőt, ahogy a mondás is tartja: „Néha azért kerülünk a földre, hogy észrevehessük a lábunk előtt heverő ajándékokat”.

A Harcos hullámvarázsban megjelenő Éjszaka segítségével tehát újra megfogalmazhatjuk kérdéseinket: Mik azok az ajándékok, amelyeket belső világunk megismerése során megtaláltunk magunkban? Milyen álmokat, célokat fogalmaztunk meg, amelyeket szeretnénk megvalósítani? Emlékezzünk ezekre, gondoljuk végig, mely új képességeinket kell előtérbe helyeznünk céljaink elérése érdekében, hogy ezzel feltöltődve holnap megtehessük a szükséges a lépéseket, hogy beteljesedhessenek álmaink.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Harmonizálok, hogy álmodjak
Formálva az intuíciót
Lepecsételem a bőség bevitelét
A teljesség galaktikus tónusával
Engem az intelligencia ereje vezet utamon
Én egy Galaktikus Aktiváló Portál Vagyok … Lépj be.

  1. Tónus:
    Biztosítsd az egységet, egyesülést és harmóniát minden szinten minden szint között.

Mudra: 
Csukott szemmel a kezek deréktájban összeérnek, tenyérrel felfelé, előrehajlás; ezután felemelkedés, az alkart keresztezve a mellkason.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a sötétség Fénye és a Nyugalom tánca.

Megerősítés: 
Mélyen belülre zarándokolok, önmagam szentélyébe, hogy összegyűjtsem az ott reám váró ajándékokat.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.