KIN 205* Vörös Planetáris Kígyó* 10.20

d68560a8d76ad1b20d20513bff6a0f5eA Planetáris tónus a hullámvarázs 10. napja. Amit az első napon elindítunk, az a 10. napon érik be, így a mai nap a finomításoké. Idézzük fel célkitűzésünket, az első nap eseményeit, és lássuk meg, hogy az elmúlt napok mivé alakították át. A mai tónus segítő jegye a Vörös Kígyó, mely feltölti mindezt szenvedéllyel és lelkesedéssel. A Planetáris Kígyó tehát életet lehel a mai napunkba.

A Kígyó tüzes minősége képviseli az életet, a szenvedélyt, a szexualitást. Kezdeményező ereje csak úgy buzog. Olyan ez, mint ha behúzott kézifékkel tövig nyomnánk a gázt. Füstöl és visít a kerék, a felhalmozott energia szinte szétfeszít. Szabad utat kell neki adjunk, mielőtt baj lesz belőle. Úgyhogy a mai nap feladata, hogy lassan engedjük fel a gázt, hogy megláthassuk, megérezzük, mi okozza a blokkot és kioldjuk a kéziféke. Figyeljük meg, életünkben, hogy mely területén működünk rutimból, hol érezzük azt, hogy életenergiánk csak csordogál. Érdemes ma megtörni ezt a rutint és valami meghökkentőt, valami váratlant beiktatni napirendünkbe. Kell a vérfrissítés! Hallgassunk ma ösztönös megérzésünkre, testünk jelzéseire. Kényeztessük testünk, töltekezzünk!  Menjünk el egy szaunába, masszázsra, vagy csak feküdjünk be egy aromaterápiás fürdőbe. Legyünk hálásak testünknek, hogy elviseli a reá rótt terheinket. Kapcsolódjunk össze vele, ösztöneinkkel és hallgassunk belső megérzéseinkre akkor is, ha elsőnek épp őrültségnek hangzik. Merjünk változtatni, kilépni komfort zónánkból. Rázzuk fel picit életerönket, tisztítsuk meg csakráinkat a blokkoktól. Ezt végezhetjük Hangtálakkal, meditációval, de akár Csikung gyakorlattal is.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Tökéletesítek, hogy túléljek
Előállítva az ösztönt
Lepecsételem az életerő tárházát
A megnyilvánulás planetáris tónusával
Engem a tér ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Teljesítsd be és manifesztáld tökéletesen, igazsággal és hálával.

Mudra: 
A tenyerek a hasnál összeérnek, majd a karok kígyószerű mozgással egymásba fonódnak a csakrákon keresztül a fej tetejéig, itt a tenyerek újból összetapadnak.
A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a szent tűz kovaköve és gyújtósa.

Megerősítés: 
Örömmel kapcsolódok rá a testemben rejtező bölcsességre és tapasztalom meg életerejét.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.