KIN 202* Fehér Rezonáns Szél* 10.17

tmb_95050_2026A Kék Lunáris Vihar évünk 3. hónapjának az utolsó napjához értkeztünk el. Ha jól dolgoztunk, kialakult egy irányvonal, melyet követve az év során elérünk célunkhoz.  A Harcos Hullámvarázs most az intelligencia és a kérdések erejével segít bennünket ezen az úton, melyhez ma a Rezonáns Szél társul. A Fehér Szél ma segít összekapcsolódnunk Szellemi mivoltunkkal és tisztán és őszintén kifejezni a bennünk élő igazságunkat. Ne feledjük azonban, hogy mindenkinek megvan a saját igazsága. Ugyanis mindenkinek más és más az élettapasztalata, más a nézőpontunkból közelíti meg a dolgokat. Legyünk hát fogékonyak és nyitottak mások véleményére, visszajelzésére, mert ebből is csak tanulhatnunk.

A Szél jegye a mindenséggel való kapcsolatunk erősítésére és tudatosítására hívja fel a figyelmet. Előfordulhat, hogy ma kissé kívülállónak, vagy magunkra hagyatottan érezzük magunkat. Ez a Szél kihívása, és arra tanít, hogy vizsgáljuk meg a bennünk lévő elkülönülés érzéseket, és tudatosan törekedjünk az Egységre és újra egyesülésre. Bízzunk abban, hogy segít minket Felettes Énünk, de ne várjuk el passzívan, hogy majd megoldja helyettünk életünket. Ahhoz, hogy a változások bekövetkezzenek, nekünk magunknak is cselekedni kell úgy, hogy közben a Szellem útmutatását követjük. Tartsuk tudatunkban a kérdéseinket, melyekre a megoldásokat keressük.

Adjunk ma magunknak egy csendes órát, amikor csak és kizárólag magunkkal foglalkozunk. Üljünk le meditálni, vagy ha úgy érezzük, hogy ez most nem menne, vegyünk elő papírt, tollat és kezdjünk el írni. Csak engedjük, hogy gondolataink kérdéseink vezessék a tollunkat. Mindegy hogy mi módon, de vegyük fel a kapcsolatot a Szellemünkkel, kérjük segítségét, tanácsát. Legyünk nyitottak és halljuk meg a leghalkabb suttogást is, mert Szellemünk üzenete legtöbbször nem oroszlán üvöltésként érkezik, hanem csak egy csendes sugallatként.

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Levezetek, hogy kommunikáljak
Ösztönözve a lélegzetet
Lepecsételem a szellem bevitelét
Az összhang rezonáns tónusával
Engem az időtlenség ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Hangolódj össze a Forrással; inspiráld önmagad, másokat és kreatív projekteket.

Mudra: 
Nyitott kezek a száj alatt, a Szellem Szelének leheletét fújod ki; azután kezeket egymás mellett fel, majd körben le, befejezésül összetéve, mint amikor imádkozol.
(A mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Meditáció: 
Én vagyok a kozmikus szél megtermékenyítő ereje.

Megerősítés: 
Én vagyok a Szellem egyesült jelenléte.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.