KIN 201* Vörös Ritmikus Sárkány* 10.16

201-imix-6A Ritmikus tónusú Sárkány napjával, ma kezdetét veszi a Hullámvarázs aktív, szervező fázisa, amikor is az eddig összegyűjtött információkból cselekvési tervet kell kovácsolnunk. A Sárkány, a bizalom, a biztonság és az új kezdetek minőségét képviseli, így a mai nap tökéletes támogatói hátteret biztosít számunkra.

A Harcos hullámvarázsban megjelenő Sárkány minősége felhívja a figyelmünket az egyensúlyra önmagunk és mások szolgálata között, emlékeztetve bennünket arra, hogy adni csak akkor tudunk, ha önmagunkról gondoskodunk előbb. Éppen ezért, felhasználva a Harcos minőségét, tegyük fel magunknak a kérdést, mi az, amire szívünk mélyén igazán vágyunk és törekedjünk ezek elérésére! Fontos, hogy a mai napon forduljunk szeretettel és odaadással önmagunk felé! Adjunk magunknak ma 2-3 órát ami csak rólunk szól. Üljünk be egy jó könyvvel egy kávézóba, merüljünk el egy illatos habfürdőbe, meditáljunk, vagy lepjük meg magunkat valami régóta vágyott, de „feleslegesnek” ítélt aprósággal! Töltsük fel lelkünket, egy kis önszeretettel. Megérdemeljük!

A Sárkány egy Ősanyai minőség, mely megtanít újra hinni és bízni a Mindenség támogatásában és saját erőinkben! Ahhoz, hogy elérhessük a Harcos által kitűzött célunkat, bizony eltökéltnek, elhivatottnak és legfőképpen tettre késznek kell lennünk. Elérkezett az öngondoskodás ideje!

Amennyiben szeretnéd tudni, hogyan hathatnak a napi energiák a személyes élethelyzeteidre, hogyan tudod őket a javadra fordítani, esetleg szeretnél többet megtudni minőségeid miértjeiről (önismeret), vagy csak szereted a horoszkópokat, kérj komplex személyes elemzést.
Rendeld meg most Saját, személyre szabott, Maja karkötődet, mely támogatja belső esszenciádat!

Mantra:
Szervezek, hogy tápláljak
Kiegyenlítve a létet
Lepecsételem a születés bevitelét
Az egyenlőség ritmikus tónusával
Önmagam megkettőzött ereje vezet utamon

  1. Tónus:
    Szervezd az erőforrásokat és az életedet hatásosan és eredményesen.

Mudra: 
A kezek bölcsőszerűen, kényelmes helyzetben nyugszanak egymáson a has magasságában.
A Mudrát (kézmozdulatot) meg tudod nézni a www.youtube.com oldalon.

Megerősítés: 
„Feltétel nélkül megbízom az isteni gondviselés forrásában.”

Meditáció: 
„Misztérium őseredeti üstje, spirálisan kavargó örvény, rád fel bennem – élénkítsd fel bennem – eredendő bizalmamat szeretetedben.”

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.